100 000 евро на ден печели Неймар

Неймар счупи всички финансови рекорди във футбола Снимка: Ройтерс

Неймар печели по 100 000 евро на ден само от заплатата си в "Пари Сен Жермен", твърди авторитетното германско издание "Шпигел".
Отделно от това банковата му сметка се пълни от рекламни договори и лични спонсори.
"Шпигел" публикува интересни данни от договорите на футболните звезди, като се базира на информация от разследване, наречено "Футбол лийкс".
Неймар премина от "Барселона" в "Пари Сен Жермен" за 222 млн. евро, но официално не бе съобщено възнаграждението на футболиста.
Списанието твърди, че заплатата на Неймар месечно е цели 3 069 520 евро, което прави 100 хиляди на ден и повече от 4000 на час.?
Въпреки огромните пари, похарчени от ръководството, ПСЖ има проблеми на терена.
Треньорът Унай Емери не скри разочарованието си от нулевото равенство с "Монпелие". Парижани бяха без Неймар, а Емери не пропусна да се изкаже негативно за съдийството.
"И двата отбора се защитаваха добре и покриваха свободните пространства - коментира специалистът. - Ние владеехме топката продължително, но трябваше да стреляме по-често към вратата. Имахме немалко възможности, но не ги използвахме. Едната точка не ни задоволява. Този мач ни показва, че трябва да работим над доста неща. Теренът не беше в добро състояние, което определено ни затрудни. Имаме и претенции към съдийството, но при всички положения трябваше да направим повече като отбор, за да победим. Ще изготвим необходимия анализ, за да се върнем на пътя на победите."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене