Блатечки ПАК ХУКНА ПРИ ДИЛЯНА ПОПОВА

Моделката грее от щастие, защото Асен е до Борил

Асен Блатечки – мъж мечта, баща за пример! След като заряза жена си Катерина и направи бебе на моделката Диляна Попова, Асен вече реши да се кротне. Избра при коя жена да остане. И печелившата е... Диляна!
Поводът за поредното стопляне на техните отношения е третият рожден ден на Борил, плодът на тяхната страстна и изпепеляваща любов.
Всяко дете си мечтае за голяма забава по случай ЧРД, а (почти) всяка жена си мечтае мъжът й да не я напуска. Миналата година злите езици начесаха крастата и със злоба отчетоха, че Блатечки не се е появил на рождения ден на сина си. Е, тази година молбите на Диляна са чути от Всевишния. Асен се появи на купона за празника на мъника.

Страшна забава!
Страшна забава!

Забавата беше страхотна, първо гордите родители се събраха у дома, после отидоха в резервиран предварително детски кът, където бяха поканили близо 50 души. Огромна торта на няколко етажа зарадва малки и големи - лакомството струва поне 250 лева, тежи и има динозаври украшения. Именно това са любимите играчки на Борил - не ще мотори, древните чудовища го пленяват. Другата страст на детето са самолетите, както се вижда на една от снимките. У дома по белия под той пърпори с кола, маскирана като самолет.
Накрая ще излезе, че цяло лято Блатечки е бил с Диляна - което си е странно, защото няколко пъти моделката е заявявала, че си гледа детето сама и всъщност това изобщо не й пречи.

Диляна е променена - фука се с як бретон.
Диляна е променена - фука се с як бретон.

Но ето че любовта винаги побеждава и от тях двамата лъха на семейна идилия. Последните месеци Попова показа как тримата с Борил и Асен са на море и са много по-близки, откогато и да било.
Двамата не само че отново са опасно близки, но и вече хич не се крият, както правеха преди. Обидите са в миналото.

Пилотира самолет,гледа токчетата на мама.
Пилотира самолет,гледа токчетата на мама.

Топпапараците на "България Днес" само преди месец уловиха двойката да урежда покупка на апартамент в центъра на столицата. Лошото момче на българското кино иска да купи ново жилище за Диляна и наследника им. Освен това си делят домашните задължения - единият води Борил на градина, другият хвърля боклука. Звездна му работа!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене