Пената ощастливи ЦСКА

Димитър Пенев е кадемлия

Димитър Пенев за пореден път се прояви като страхотен кадемлия за ЦСКА-София по време на жребий. Той изтегли лек съперник от Втора лига за "червените" на осминафиналите в турнира за Купата на България. На стадион "Българска армия" водачът в Първа лига ще мери сили с "Ботев" (Враца), като сблъсъкът се решава само в една среща.
"Моите фенове ще ме намразят с леката ръка", пошегува се Пената с типичното си чувство за хумор. Всички мачове от тази фаза на турнира ще се изиграят между 24 и 26 октомври.
"Знаем добре отбора на "Ботев" (Враца) от миналото и сега също добре играят на този етап. ЦСКА трябва задължително победи, да няма грешки. Трябва да играем на над 70% от това, което виждаме в първенството. Успех желая на ЦСКА, да бъде внимателен", предупреди треньор щ1 на ХХ век веднага след жребия.
"В миналото "Ботев" е побеждавал на "Герена" "Левски", а и ЦСКА е побеждавал. Смятам, че треньорите ще погледнат сериозно. На този етап са важни и купата, и първенството. Това са мачовете, в които трябва да се поддържа форма. Футболистите някой път не обичат сухите тренировки, трябва да има мач, да има премии, да има и занимание за феновете", добави още Пенев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене