Божинов прибра сина си

Валери-младши се чувства отлично с баща си и половинката му Снимки: Инстаграм, личен профил

Валери Божинов прибра сина си в Швейцария. Наследникът на нападателя и фолкпевицата Алисия замина за страната на банките и шоколада преди 10 дни и поне засега няма намерение да се прибира в България.

Валери-джуниър пропусна началото на учебната година в България, като вместо това се забавлява с баща си и половинката му Биляна Дол. Според близки до футболиста 10-годишното момче най-вероятно ще бъде записано да учи в Лозана. Подобен ход вече е обсъждан от Алисия и бившия й. Двамата държат Валери да получи възможно най-доброто образование. Божинов-младши се подготвя за голямата промяна в живота си, като учи немски. Това е езикът, който се използва най-много в Лозана.
За това, че Валерко най-вероятно ще остане при баща си, говори още един факт.

Младокът вече тренира в школата на "Лозана". Той дори показа на приятелите си съблекалнята на своя тим и своето шкафче в него. Похвали се и че вече е получил номер в отбора си, но не стана ясно кой е той.

Валери-джуниър посрещна в Швейцария и десетия си рожден ден. Това беше първият път, в който той не отпразнува датата с майка си. Въпреки това момчето не пропускало да се чуе с Алисия минимум по десет пъти на ден.

Валерко на терена на "Лозана"
Валерко на терена на "Лозана"

"Сега знам, че е много щастлив - казва тя. - Валерко много обича баща си и се чувства добре при него и Биляна. Често се чуваме с новата приятелка на Валери - Биляна Дол. Тя ми изпраща снимки, когато Валерко е при тях. Никога не е имало бариера между нас. Говорим си на сръбски и английски, а тя вече знае и няколко думички на български. Отнася се с уважение към мен. Малкият Валери е в прекрасни отношения с баща си и е много щастлив."

Двете с Биляна се запознали на официална вечеря, организирана от футболния ни национал.

"Когато нещата между тях двамата станаха сериозни, той ни изведе на вечеря с нея и Валерко - разкри Алисия. - Тогава ми направи впечатление, че тя се отнесе с изключително уважение към мен като майка на детето на големия Валери."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене