Майката на фолкпевицата Мария - Йорданка Кирова: ШЕФ ПЕТРОВ ЩЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ДУМИТЕ СИ
България днес | 07 Октомври 2017 г. | 3434 показвания | 0 коментара

Мария беше "компаньонка" само на Гущеров

Коя е тя
51-годишната Йорданка е майката на фолкпевицата Мария. С бащата на изпълнителката Панайот е разделена от години. Мария е родена в семейство на спортисти и дължи амбицията и спортния си дух на своите родители. Баща й е известният шампион по борба Панайот Киров, а майка й дълго време се е занимавала със спортна гимнастика. В момента татко й е в Щатите, а майка й има фирма за цветя. Мария има сестра Ирена, която е омъжена в Германия и отглежда детето си там. Преди дни фолкпевицата напусна "ВИП брадър" по собствено желание, защото й домъчня за дъщеря й Марая от първия й брак с Димитър. Мария има и втори брак с бизнесмена Християн Гущеров, с когото няма официален развод.

Лили АНГЕЛОВА

- Г-жо Кирова, достойно ли беше държанието на дъщеря ви Мария вътре в къщата? Вашата преценка каква е?
- Мисля, че съм последният човек, който трябва да си хвали детето. Смятам, че поведението й бе показателно, хората я видяха такава, каквато е.
- Изненада ли бе за зрителите благородното й сърце? Тя все пак дари безвъзмездно 3000 лева за кауза, избрана от предаването.
- За зрителите сигурно е изненада, но за мен не е, защото аз от години знам за нейните благородни дела. За съжаление малко иронизираха в предаването "Господари на ефира" това, което тя направи, като дари парите, но аз не смятам, че това е повод за подигравки. Мисля, че са малко хората, които в днешно време дават средства за благотворителност.
- Предаването се шегува с всички, и с политиците ни.
- Така е, но пак казвам, за мен това е нелепо, неуместно. Тя не го е направила, за да кажат хората - ето я, има много пари и ги дава ей така. На нея това не й е за първи път. Тя в София се грижи за един голям кучкарник. Съвсем скоро бе намерила на пътя кученце, което излекуваха доста трудно. Тя се грижи за 67 кучета, носи им постоянно храна, освен това е давала пари и за детски домове, за ремонти. Но това е нещо, с което Мария не се хвали, това го знаем близките й хора. Тази ирония от предаването всъщност беше неуместна, излишна. Но това е мое мнение.
- Каква майка е Мария, наистина ли е толкова строга?
- Ооо, да, много добре възпитава Марая. Те сега са двете в Стара Загора и аз много им се радвам.


- В къщата тя се показа като силна жена, около която се въртяха различни ситуации, но това не я извади извън равновесие.
- Да, тя го каза в предаването - "Животът често ме поставя и в двете ситуации - и отгоре, и отдолу. Важното е, че не губи дух и сама се оправя. От малка е такава.
- Има ли проблем в отношенията й с Християн Гущеров, как мислите?
- Няма да коментирам личните й отношения, аз не взимам и отношение, защото това не ме засяга. Това си е между тях двамата.
- А на вас искаше ли ви се тя да остане повече в предаването?
- Щом е преценила да излезе, значи така е трябвало. Знаете ли, според мен е трудно човек да издържи вътре, защото ситуациите ги виждате, те са постоянно провокиращи за всеки от участниците. Смятам, че тя постъпи правилно, като излезе, защото показа каква е, и това беше достатъчно.


- С Мегз се скараха, ще я съди ли Мария за думите "компаньонка"?
- Не смятам, че Мегз го е казала със злоба. Те с нея се познават от преди. Да са били приятелки е силно казано, но добри познати са със сигурност. Мисля, че Мегз зае отбранителна позиция с тази дума "компаньонка", но не го мисли, защото тя знае, че да засегнеш някой по такъв начин най-много ще го заболи. Глупаво беше от нейна страна, защото така изложи себе си повече, отколкото Мария. Всички познават дъщеря ми. Тя от 20 години работи, не е спирала и сама си е изкарала парите. Единственият момент, когато спря да работи, бе когато живееха с Християн Гущеров. Тогава три години само правеше клипове, но не ходеше по участия. Но през това време човекът се грижеше за нея и Марая. Като силен мъж смятам, че няма нищо нередно в това да седиш до половинката си, какво значи да си му компаньонка? То може ли човек да живее сам и да няма компания - за да бъде сам, трябва да живее на Марс.
- Със злоба ли каза тези думи Мегз?
- Не мога да кажа, не я познавам, за да я характеризирам. Аз смятам, че тя се защитаваше по този начин. Глупава беше постъпката й, защото влезе в конфликта, без да има защо, може би се засегна от факта, че има бизнес, пък не иска да дари за благородна кауза. Макар че нея никой не я беше притиснал да прави разни изказвания и да заема отбранителна позиция, като напада. Не смятам, че Мария ще я съди.


- Сашка Васева как ви се видя, тя също нападаше Мария?
- Смятам, че тази жена нищо друго не прави в къщата, освен да си "чеше езика", да похапва и да спи. За нея дори нямам мнение, тя е безличен играч.
- А шеф Петров как ви се видя отвън?
- Той е много ранима душа и затова е агресивен. С тази "предпазна решетка", която е поставил пред себе си и на всяка атака отговаря, независимо дали е засегнат персонално или не, постига целта си да бъде във вихъра на събитията. Но на мен не ми допада грубият му език и просташките действия. Не го одобрявам, но каквото и да кажа, всеки човек си има и добрите, и отрицателните качества. Вероятно е черта на характера му да бъде избухлива личност. Аз съм сигурна, че той съжалява и за повечето от думите, които казва.


- За Енджи Касабие, с която Мария на няколко пъти поспори какво е мнението ви?
- За нея нямам мнение и тя така бързо излиза извън контрол, когато я нападат. Дори като че ли няма силата да се бори, а по-скоро плаче като повечето жени, които чисто психически не издържат. Но за нея е по-добре, че Мария напуска, защото тя беше най-силният играч вътре и смятам, че ако беше останала, щеше да спечели, защото има характер на победител.
- А на вас кой ви е любимият играч сега?
- Нямам такъв, тя беше. Откакто излезе, изгубих интерес и не следя предаването.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★★ Любов: ★★
Късмет: ★★★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Мрежа за нелегален внос на българско оръжие разбиха гръцките власти на остров Крит. Ченгетата са изумени от голямото количество разнообразен боен арсенал. Арестувани са седем гърци досега. Още през март на ГКПП Промахон митничари попаднали на находка, която ги отвела до цяла мрежа за нелегален трафик на оръжие.

Задавали ли сте си въпроса защо Dacia вече няколко години поред е най-продаваната марка у нас? За българския пазар цената продължава да е най-важната при избора на автомобил, но това не е единственият критерий. Ако беше така, автомобили като индийския Tata Nano или някои евтини китайски или руски алтернативи също щяха да са номер 1.

НАСА подготвя изстрелването на 6 август на уникална сонда с размерите на автомобил за изучаване на слънчевата корона, съобщава агенция Ройтерс. Този апарат ще се приближи най-близо в сравнение с всички останали до нашата звезда, за да изследва слънчевата атмосфера, която поражда слънчевия вятър. Космическият апарат Parker Solar Probe ще осъществи

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов засипа с похвали ...
Бразилският национал Алисон Бекер стана най-скъпият вратар ...
Нападателят на "Славия" Ивайло Димитров преминава в ...
Днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме ...
Русокосата чаровница Жанета Осипова е фаворитка да се ...
Село Александрия се готви за 22-то издание на фолклорния ...
Египетски археолози откриха в Александрия запечатан ...
Григор Димитров повтаря хода на събитията от сезон 2015, ...
Треньорът на "Славия" Златомир Загорчич показа голям ...
Дълбоководните рифове в океанската "зона на здрача" се ...
Цветелина не искала да тежи на джоба на рапъра Двамата ...
Двата града пекат заедно хляб да покажат сходните ...
Овдовелият съпруг на австралийската писателка Колийн ...
Седемдесет и три годишният британски певец Род Стюарт пусна ...
Украинската тенис красавица Леся Цуренко отдъхва след ...
Китайският ледоразбивач „Сюелун" в петък ще се отправи към ...