Автосалон София 2017: Спиращ дъха Skoda Superb (видео)

Skoda Superb SportLine спира дъха на естетите на Автосалон София 2017 с революционен спортен силует. Динамичният външен вид и луксозния изцяло в черно интериор, съчетан с мощния двулитров бензинов TSI двигател с мощност 280 конски сили, гарантира вълнуващо изживяване зад волана.

Освен това Skoda Superb SportLine идва със спортна технология. По-ниското окачване е част от стандартното оборудване, което прави SportLine версията с 15 мм по-ниска от "нормалния" вариант.
Освен това SportLine версията не може никога да бъде сбъркана, благодарение на черните елементи в дизайна и поразителните алуминиеви джанти.


Погледнат отдалече, автомобилът приковава погледи със своите балансирани пропорции и динамични линии. Отблизо уникалните за модела детайли подчертават спортния характер на модела. Мощната предна част на SportLine блести със своята черна радиаторна решетка и черните предни фарове за мъгла.
Страничният изглед на Skoda Superb SportLine се подсилва от затъмнените стъкла на задните врати (SunSet). В допълнение, всички странични прозорци са с черна рамка около стъклата. Страничните огледала също са черни, както и защитните странични лайстни на четирите врати.


Черният заден дифузьор пък подчертава забележителния дизайн и създава ефектен контраст с хоризонталният хромиран елемент.
Вътре веднага привлича погледа спортният волан с три спици с вградени пера за смяна на предавките за прецизната автоматична скоростна кутия DSG. Кормилото от черна кожа е със сребристи декоративни шевове.
Мониторът, следящ показателите на Skoda Superb SportLine е специална екстра, която позволява да се насладите максимално на спортния дух на автомобила. За целта на дисплея на инфоразвлекателната система, мониторът за следене на показателите показва актуални данни за температурата на маслото, земното ускорение и температурата на охлаждащата течност.


Имаме и режим на шофиране Select. Той дава възможност на водачите да "извикат" своите персонални настройки веднага, щом автомобила бъде активиран. Освен това разпознава водача по използвания ключ и активира неговите персонални настройки веднага, на база на съответния профил, който е създаден. Персонализирането е с възможност за три отделни ключа (три персонализирани профила), като част от режима Select.
Чешката лимузина разполага и с LED вътрешно осветление. При него елементите на оптичните влакна обграждат таблото за управление и преминават към вратите. Те осветяват много добре и дръжките на вратите, седалките и мястото за краката. LED вътрешното осветление е част от стандартното оборудване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?

Напишете дума/думи за търсене