Биха "Арсенал" заради сополи

Играчът си рови в носа, докато Клевърли вкарва гол

Една от звездите на "Арсенал" се изложи брутално и е осмиван от всички на Острова. Швейцарският национал Гранит Джака бе набеден от феновете на тима за главен виновник при срамното поражение от "Уотфорд" с 1:2 през уикенда.
Първоначално гневът бе насочен към съдията, който свири пресилена дузпа за "стършелите" за 1:1, както и към Месут Йозил, изпуснал чиста ситуация. Кадри от телевизионните камери обаче разкриха какво точно прави Джака в последната минута на мача. Точно в този момент Том Клевърли наниза победния гол за непретенциозния тим на "Уотфорд".
Вместо да се грижи за опазването на противниковия футболист, играчът на "Арсенал" усилено рови в носа си. Гранит, който е от албански произход, стоеше на ръба на наказателното поле и наблюдаваше отблизо как вкарват на отбора му. Тогава Джака човъркаше в ноздрите си и вадеше сополи.
Гаврата е още по-голяма, защото това бе първа победа за "стършелите" над "Арсенал" от 30 години насам. Припомняме, че мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер се нахвърли на съдията за загубата.
"Решението за дузпата на противника бе смешно. След като я вкараха, ние се паникьосахме, което бе доста грешно, и в крайна сметка получихме още един гол и загубихме срещата", заяви Венгер.

Гранит Джака се превърна в големия грешник
Гранит Джака се превърна в големия грешник

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене