Агентът на Джошуа: Кубрат Пулев е аут! Съперникът на Антъни беше сменен!

Мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28 октомври нама да има. Това бе потвърдено от мениджъра на световния шампион Еди Хърн. От щаба на Джошуа действаха експресно. И само броени часове след разпространяването на новината за контузията на българския претендент, вместо размисли за пренасрочване на двубоя Хърн директно обяви нов съперник за двубоя.

"Промяна... Кубрат Пулев е с контузия в рамото и е аут. IBF постави №3 Карлос Такам като официален претендент. Сделката е направена - ще се бие с Антъни Джошуа на 28 октомври", съобщи Еди Хърн.

36-годишният камерунец Карлос Такам има 35 победи, 3 загуби и едно равенство. През май 2016 г. Такам се би с Джоузеф Паркър, за да стане претендент №1 на Антъни Джошуа, но загуби със съдийско решение и така Кобрата се превърна в основен претендент за световната титла. Контузията на Пулев, получена на 6 октомври, 22 дни преди двубоя, обаче сложи край на надеждите на Кубрат за втори шанс да стане световен шампион след загубената битка с Владимир Кличко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене