Осъдиха Шая Лабъф за хулиганство

Шая Лабъф

Холивудският актьор Шая Лабъф се призна за виновен пред съда в американския щат Джорджия по едно от обвиненията срещу него - неприлично поведение, и беше осъден на общественополезен труд и едногодишна пробация, предадоха Ройтерс и ТАСС.

През юли 31-годишната звезда беше арестувана в гр. Савана за поява на обществено място в нетрезво състояние и неприлично поведение. Той се призна за виновен само по второто обвинение.

Съдът постанови актьорът да положи 100 часа общественополезен труд, да премине терапия по контролиране на гнева и агресията, тестове за алкохол и наркотици, и го глоби с 2000 щатски долара.

През юли Шиа Лабьоф се доближил до мъж и полицай на зазоряване и поискал цигара. Когато не му дали, избухнал, започнал да говори вулгарности. Служителят на реда го приканил да си тръгне, но той станал агресивен. Тогава полицаят поискал да го арестува и Шиа Лабьоф избягал във фоайето на хотел. Там бил задържан, а по-късно освободен под гаранция.

След случая актьорът от "Трансформърс" публикува в Туитър съобщение, в което каза, че е "дълбоко засрамен" от поведението си, и че заради действията си дължи "искрено извинение на полицаите" и е "благодарен за тяхната сдържаност".

Това е поредният проблем със закона на Шая Лабъф. През януари той беше арестуван заради сбиване пред нюйоркски музей, където представяше своя протестен проект срещу Доналд Тръмп, с който канеше посетителите за изразят несъгласието си с новия президент. През 2014 г. Шиа Лабьоф беше арестуван, след като прекъсна представление на мюзикъла "Кабаре" на Бродуей.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене