Милен Цветков: Благославям Александра и Даниел

Милен подкрепя Петканов и в хубави, и в лоши моменти

Да са живи и здрави, но да правим разлика между "ВИП брадър" и реалността навън

"Благославям Александра и Даниел! Нека са живи и здрави, да се обичат и всичко най-хубаво мога да им пожелая! Но нека да правим разлика между случващото се във "ВИП брадър" и онова, което е и ще бъде в реалността навън."


Така Милен Цветков коментира пред "България Днес" еуфорията около сватбата на Даниел Петканов и Александра Богданска в къщата в Нови хан.


Сълзи от щастие и мъка белязаха последните дни в риалити шоуто. След като от ръководството на играта дадоха на Лудия репортер истински пръстен с 27 скъпи диаманта, влюбеният до уши Дани не му мисли много и предложи истински брак на изгората си. Петканов сложи бижуто в любимата зелева салата на Богданска, а след като го видя, изпадна в еуфория и веднага каза "Да!". След щастливия миг Петканов грабна на ръце любовта на живота си и се хвърлиха в басейна.

Ще има ли розово бъдеще за Дани и Александра?
Ще има ли розово бъдеще за Дани и Александра?

"ВИП брадър" не чакаше дълго и наложи седмична мисия на съквартирантите, в която дизайнерката Мегз и Енджи Касабие да ушият булчинската рокля, а Маргарита Хранова да изготви менюто за тържественото събитие.


Шеф Петров беше натоварен с важната задача да приготви сватбената торта, а за кумове бяха избрани Джулиана Гани и футболистът Даниел Златков.


Както традицията повелява, преди всяка сватбена церемония кумовете бяха ангажирани с организация за ергенското и моминското парти.


Ергенското на Дани Петканов беше като по учебник. Мъжка компания, алкохол и ядене на корем и сексапилни стриптийзьорки. Танцьорките умело въртяха дупета в скута на младоженеца и целия го напръскаха със сметана, която облизваха страстно.


Кумът Даниел Златков беше най-активен и се отъркваше в гърдите и дупетата на сладураните без свян от камерите и погледите на семейството му. За сметка на това Лудия репортер беше по-сдържан и спазваше дистанция, доколкото му позволяваха силите. А "ВИП брадър" пусна картина от случващото се на отделените в друга стая жени в къщата.


"Благодаря, че успях да видя. Сега съм спокойна. Видях погледа му и това ми е достатъчно", въздъхна облекчено след видяното Александра Богданска.


Двамата с Дани Петканов поискаха истински свещеник и човек от общината да ги венчаят, като така решиха съвсем сериозно да се врекат във вечна вярност. А след това се усамотиха в банята, където се отдадоха на интимни ласки.


Ентусиазмът им бе попарен от майката на Богданска в телефонно обаждане, в което тя бе поканена на тържеството.


"Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", заяви майката на Богданска. Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка й бе непреклонна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене