Фики става мъжки татко

Тони Стораро купува жилище на младото семейство

Детето ще носи името на дядо си

Фики ще става мъжки татко.
Както първо "България Днес" писа, съпругата на изпълнителя на "Пате" Гюлджан е бременна. Тя е в четвъртия месец, а все още коремчето не й личи. Очаква се детето да се роди през март, около рождения ден на Фикрет.


Фики и Гюлджан, които се ожениха в сряда, обявиха официално, че ще стават родители.
"Чакаме дете! Ще е момче!", признаха младоженците.

Усмивката не слезе от лицето на Фики
Усмивката не слезе от лицето на Фики

Таткото на Фики - Тони Стораро, е супер щастлив, че внукът ще носи името му. Освен че организира цялата сватба на сина си, той вече се погрижи и за неговото бъдеще. Тони купи апартамент за Фики, където той да свие семейното си гнездо. Най-вероятно новият дом на младия певец е в близост до този на родителите му. Стораро-старши няма търпение да дундурка бебока и признава, че ще отделя много време за неговото отглеждане. Стораро-старши уреди Фики и с бизнес. Първо Тони отвори семейна сладкарница, а след това и наргиле, които със сигурност ще останат за сина на Човека глас. Бащата на младоженеца даде и ключове за супер луксозна кола на снаха си Гюлджан. Тони разкри, че и тя трябва да има с какво да се придвижва, когато се роди бебето.

Фики и Тони преди церемонията
Фики и Тони преди церемонията

За сватбата на Фики и Гюлджан ще се говори дълго време. Над 600 гости имаха честта да присъстват на събитието на годината в чалга средите. Топ балкански изпълнители уважиха своя приятел Тони Стораро и виха глас до зазоряване по време на сватбата на Фикрет.

Младоженците с шаферките
Младоженците с шаферките

Самото тържество започна още от обяд пред семейната сладкарница на фамилията. Мазни гьобеци разтърсиха квартала, а силните звуци, излезли от кларинетите, изнервиха леко съседите.


"Вдигнаха целия квартал", разкриха пред вестника комшии на фамилия Стораро.
Няколко часа музикантите, доведени лично от Тони, не спряха и за секунда да свирят. Фики през цялото време мяташе кючеци и показваше кръшни движения. Компания плътно до него му прави брат му, който се бе барнал във вишневочервен костюм.
Тони Стораро изглеждаше доста изнервен и не спираше да обикаля и да разпитва как вървят нещата.

Булката показва на родителите си откъде да влязат в лимузината
Булката показва на родителите си откъде да влязат в лимузината

Цялата рода на Фики отидоха да вземат булката от вече общото им семейно жилище. Щом Гюлджан пристигна, и тя се включи в танците. Булката на Фики бе облечена в ултраскъпа рокля. Тоалетът бе с огромен размер, все едно е бална. Част от ръкавите й бяха прозрачни. Гюлджан бе заложила и на дълъг воал.
След като се събраха всички - младоженецът, булката и кумовете, те се отправиха към хотела. В луксозна лимузина "Линкълн" младото семейство качи родителите си и отпраши към ресторанта, където се проведе самата сватба.
Пред лимузината единствено караха най-верните авери на Фики. Яхнали мощното му "Камаро", те не спряха да натискат клаксона му и изплашиха куп шофьори по пътя.
Щом пристигнаха в хотела, Фики и Гюлджан се отправиха към градината, където си направиха сватбени снимки. До тях плътно бяха и кумовете им Галена и Галин.
Изпълнителката, с която Фикрет има няколко дуета, се бе барнала с ултралуксозна рокля. Певицата имаше и друга компания освен съпруга си. С нея бе и тайнствен мъж, който най-вероятно е неин стилист, защото постоянно й оправяше косата. През голяма част от времето Галин бе зает с разговори по телефона. Малко изненадващо по време на сватбените снимки се появи и водещата на "Папараци" Венета Райкова. Нахлузила зимни ботуши, русокосата журналистка бе плътно до младото семейство, като дори и взе интервю от тях.


Фики и Гюлджан се врекоха във вечна вярност на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата беше Станислава Ганчева, а съпругът й Краси Радков се включи с няколко скеча и песни от репертоара на „Ку-ку бенд“. Той поздрави младото семейство лично от името на Слави Трифонов, който същия ден беше рожденик.
След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им. След това гостите и младоженците се отдадоха на як купон, който продължи до ранни зори.

Чалга гилдията се събра

Чалга гилдията се събра на сватбата на Фики. Почти всички изпълнители присъстваха на големия празник на изпълнителя. Сред гостите бяха Борис Дали, ДесиСлава, Емилия, Бони, Илиян, Кали, DJ Дамян и Ваня, Рени, Есил Дюран, Борис Солтарийски, Борис Дали, Биляна, Бони, Сашо Роман, Еми Стамболова, Пепи Христозова и други известни певци.
Фики бе поканил всичките си колеги, но някои от тях не го уважиха. Единствено не е ясно дали Преслава е била на събитието на годината в чалга средите. Певицата от Добрич е смятана за бивша любовница на Фики и едва ли иска да се появява на сватбата му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене