Десислава Радева поздравява с "На две крачки от ада" (Видео)

Десислава Радева

Въпреки, че все по-рядко виждаме публикации в официалната фейсбук страница на Десислава Радева, наскоро тя публикува видеоклип с поздрав. Съпругата на президента е избрала представяне на Томас Бергерсън от "На две крачки от ада".

Публикуваме посланието й без редакция:

"Тези са ми любимци, откакто почнах видеата за ВВС.Томас Бергерсън за мен е гениален. Хор, щрайх, духови - всички заедно зачеркват усещането за небъдност и вливат борбен дух, и надежда, и вяра. Дали ще стане класик времето ще покаже. Но засега и такъв ми е достатъчен. Енджой!"

През октомври Радева се завърна към публикуването на музикални видео-поздрави във фейсбук - нещо, което правеше, преди да стане първа дама.

В началото на месеца тя е споделила песента на ФСБ - "В средата" , с кратко послание, което гласи : 

"Напусто времето скъпим. Отлита."

Два дни след това Деси е заложила на чуждестранната музика и е споделила парчето на Muse - Butterflies and hurricanes, придружено с цитат: 

"В теорията на хаоса Ефектът на пеперудата е чувствителната зависимост от началните условия, където една малка промяна на параметър в нелинейна система може да доведе до големи разлики в по-късните състояния. (Уикипедия)
Кой разбрал - разбрал."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене