Лили Иванова отменя концертите си в чужбина, не казват защо

Лили Иванова пее на концерт през 2014 г. СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

“Поради непредвидени обстоятелства насрочените концерти на Лили Иванова в Европа - Берлин, Мадрид и Милано, се отлагат за неопределен период от време. Всички билети може да бъдат върнати в срок от 1 месец от местата, от които са закупени.” Такава информация се появи на официалната страница на голямата певица във фейсбук.

Според хора, с които звездата работи, причините не са здравословни, а отмяната е поради лоша организация. Самата изпълнителка е в отлична кондиция.

“24 часа” попита пиарката ѝ Петя Иванова каква е причината, но тя отказа всякакъв коментар. “Отменят се за неясен период от време, не коментираме причините”, каза Иванова.

В Берлин концертът беше насрочен за 3 ноември, в Мадрид - на 6-и. Датата за Милано бе чак догодина - на 30 юни.

Новината за отменените концерти дойде няколко часа преди примата да пее в зала “Добротица” в Добрич в четвъртък вечерта. Десетки нейни почитатели писаха във фейсбук, че са щастливи, че са успели да присъстват вече на концерти от националното ѝ турне тази година. Голямата певица приключи със спектаклите си по страната. Остават само още два, но те ще са на едно и също място - в София в зала 1 на НДК, и то един след друг - на 25 и 26 октомври. Билетите и за двете събития свършиха отдавна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене