Гюлджан и Фики очакват син през март, ще го кръстят на дядото Тони Стораро

Пред погледите на повече от 600 човека Гюлджан и Фики Стораро се врекоха във вечна вярност един на друг. Щастливите новини около тях не свършват дотук. В началото на март догодина ще станат родители на момченце, което ще носи името на дядо си Тунчер, известен много повече като Тони Стораро.

Сватбата започна в сряда по обяд, като младоженците спазиха повечето от традиционните сватбарски обичаи. Разбира се,

певецът не беше

виждал роклята

на булката,

макар че това далеч не било лесно, защото двамата живеят заедно от няколко месеца. Затова, когато отива с кумовете Галена и Галин до дома си, за да вземе Гюлджан, не може да отклони поглед от красивата си бъдеща съпруга.

А тя сякаш е излязла от някой романтичен филм. Роклята ѝ е бяла с дълги прозрачни ръкави и дантела. Подчертава формите ѝ, като се стеснява в талията, а надолу става бухнала и разкроена. Косата на Гюлджан е събрана на голям кок с бяла корона, украсена с блестящи камъни. От двете страни на лицето ѝ се спускат два леко къдрави кичура.

Кумовете Галин и Гамена заедно с младоженците
Кумовете Галин и Гамена заедно с младоженците

Фики, също като бъдещата си съпруга, е облечен в бяло. Той избира да не носи нито вратовръзка, нито папийонка. Вместо това небрежно откопчава няколко копчета на ризата си. В джоба на сакото му има прилежно сгъната златиста кърпичка.

Младоженците се отправят към семейната сладкарничка на Стораро. Там вече са се събрали техни близки и приятели, които танцуват под звуците на духов оркестър. Фики и Гюлджан се присъединяват към тях.

По-голямата част от гостите започват да пристигат към 18,00 ч в зала EFE на хотел “Маринела”. За целта тя е украсена в бяло, розово и синьо, а навсякъде ухае на пролет заради многото живи цветя.

Фики Стораро и Гюлджан си казват заветното “да” на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата е съпругата на комика Краси Радков Станислава Ганчева. Съпругът ѝ не остава далеч от светлините на прожекторите и също се включва в програмата

с няколко скеча и

песни от репертоара

на “Ку-ку бенд”

Той дори поздравява младото семейство от името на Слави Трифонов, който същия ден отпразнува своя 51-и рожден ден.

Гюлджан и Фики по време на сватбата им
Гюлджан и Фики по време на сватбата им

Подаръци за младоженците не липсваха. Кумовете Галена и Галин зарадваха Гюлджан и Фики с романтична екскурзия до Париж. Роднините на булката и младоженеца подарили златни гривни и накити за Гюлджан. Тони Стораро и съпругата му също дадоха своята благословия на младото семейство. Човекът глас дори каза, че след сватбата не иска да има снаха, а дъщеря. Той подари на Фики и Гюлджан апартамента, в който двамата вече живеят, и автомобил със специална мисия. В него трябва да се вози още нероденият му внук. Очаква се малчуганът да се появи на бял свят около рождения ден на Фики - 3 март. Младите родители не се чудят как да го кръстят. Името му ще бъде

Тунчер, като това на

дядо му, когото

всички наричат Тони

Идва време, разбира се, и за хвърлянето на букета. Гюлджан, завладяна от щастливи емоции, не успява да го хвърли достатъчно силно и той попада в ръцете на малките момченца, които се били събрали най-отпред. Водещата Станислава Ганчева казала на малчуганите сами да изберат на кого да подарят двата букета. Накрая те се озовали в ръцете на две от шаферките.

Младоженците заедно със семейство Стораро - малкият братът на Фики, Тони Стораро и съпругата му
Младоженците заедно със семейство Стораро - малкият братът на Фики, Тони Стораро и съпругата му

За доброто настроение на стотиците гости се погрижиха едни от най-големите балкански изпълнители. Сред тях са Дженгис Куртоглу и Зафирис Мелас. Докато на сцената в средата на залата е Хактан Алтун, към него се присъединява Тони Стораро, за да изпълнят заедно песента “Искам любов”. Специална изненада за гостите беше и появата на една от най-добрите турски танцьорки на ориенталски танци - Didеm. Славка Калчева пък поздрави младото семейство, като изпя три песни, сред които и прочутата ѝ “Бяла роза”, която озвучава почти всички сватби в страната. Празненството продължи до 5 часа сутринта.

Сред гостите бяха голяма част от колегите на младоженеца.

Деси Слава, макар и

бременна, дойде с

бащата на детето си

Благой Найденов

Цветелина Янева, Емилия, Рени, Борис Солтарийски, Кали, Сашо Роман и Бони също бяха сред присъстващите. Певецът Константин не успя да дойде, но изпрати жена си Надя заедно с дъщеря им Мариана. 

Сред гоститите на сватбата бяха Цветелина Янева, Деси Слава, Бони, Галена и Емилия.
Сред гоститите на сватбата бяха Цветелина Янева, Деси Слава, Бони, Галена и Емилия.

Не се знае със сигурност кой ще командва в новото семейство. След подписването Гюлджан ловко като котка успя да настъпи Фики. Той не ѝ остана длъжен и при разчупването на питката взе по-голямото парче. От сряда Гюлджан вече официално носи фамилията Стораро. Младото семейство още няма конкретни планове за меден месец, тъй като Фики има професионални ангажименти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене