Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп: По-добър съм от Ловрен!

Деян Ловрен (влаво) се издъни лошо при втория гол на "Тотнъм" Снимка: Ройтерс

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп е смазан от разочарование, след като отборът му бе разбит на "Уембли" от "Тотнъм" с 1:4.
Германецът, който изключително рядко си позволява да критикува публично играчите, този път буквално унизи защитника Деян Ловрен.
Хърватинът носи вина за втория гол на "шпорите" и това отприщи гнева на Клоп.
"Дори аз щях да се справя по-добре в тази ситуация и нямаше да допусна да се стигне до гол във вратата ни", коментира германският специалист.
Грешките на Ловрен доведоха до смяната му още през първото полувреме. Той едва ли скоро ще бъде титуляр в селекцията на германеца.
"Целият мач и негативният резултат от него са наша вина - призна Клоп. - "Тотнъм" игра добре, но ние направихме нещата прекалено лесни за тях. Първият гол дойде след слаб тъч, който ние просто проспахме. Това бе лоша, лоша, лоша защита. Вторият дойде след контраатака, при която топката премина покрай Деян Ловрен и след това вече бе твърде късно. Ако аз бях в тази ситуация на терена, топката нямаше да стигне до Кейн (бел.ред. - Кейн асистира на Сон, след като Ловрен се размина с топката). Третият гол - направихме фаул, което отново бе наша вина. След това изгубихме битката за втората топка. При четвъртия загубихме втората, третата топка... Тяхното желание просто бе по-голямо."
В герой на "Уембли" се превърна Хари Кейн, който вкара два гола във вратата на "Ливърпул". Нападателят на "Тотнъм" си заслужи похвали и от баскетболната звезда Кобе Брайънт, който е петкратен шампион в НБА.
"Кейн е добър, много добър - коментира Кобе. - Харесва ми как се бори по терена. Мисля, че той може да разгърне качествата си в още по-голяма степен. Хари е млад и времето е пред него. Той може да стане като Лионел Меси или Кристиано Роналдо, стига да повярва в себе си и да продължи да се труди усилено. Тогава е възможно дори да стигне тяхното ниво."

Юрген Клоп е разочарован Снимка: Ройтерс
Юрген Клоп е разочарован Снимка: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене