Мария булка за трети път

17 пъти ходила в Дубай 

Ставам на 45 и започвам да пиша книга, планира чалгарката 

Мара Отварачката се стяга за трета сватба!
Фолкпевицата призна в интервю пред фирмената телевизия на "Пайнер", че наскоро се е завърнала от Дубай, а там са й се случвали най-важните любовни решения в живота.
"Това е седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място. Сега го погледнах през съвсем различен поглед благодарение на моята любов и трябва да кажа, че много ми хареса. Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път. Всичко е любов. То такава палава история е тоя мой живот", заяви Мария и даде "храна" на клюкарите.

Мария вече е блондинка
Мария вече е блондинка

От няколко месеца чалгарката е свързвана с мастит старозагорски бизнесмен. Всеки уикенд певицата пътува до Града на липите, за да прекарват време заедно, а през останалите дни е с дъщеря си в апартамента й в София. Мария се залюби с новия си приятел малко след като Християн Гущеров й би шута. Любопитно е, че само преди броени дни стана ясно, че бившият й съпруг и новата му приятелка - плеймейтката Светлана Василева, се стягат за сватба. Затова и вероятно фолкпевицата е решила да се похвали, че нещата при нея също са сериозни.
"Аз не обичам скандалите, но съм човек, който категорично застава зад думите си и си отстоява позицията, и може би тази твърдост на характера ми помага в моята работа и в живота като родител. Общо взето, не са ми приятни ситуации, в които трябва да защитавам позицията си, но смятам, че е редно. Приемам като слабост човек да си премълчава и да се спотайва по ъглите", коментира Мария, която наскоро излезе от къщата на "ВИП брадър".
Певицата разбрала, че този социален експеримент не е за всеки. Казва, че е влязла в къщата много положително настроена, предразположена към предизвикателството, и може би затова й е било така леко.

Последният брак на певицата беше с Християн Гущеров
Последният брак на певицата беше с Християн Гущеров

Вчера сутринта в предаването на Гала се събраха всички изгонени съквартиранти от последния сезон. Сред тях обаче отсъстваше Мария, която не си беше направила труда да стане рано и да се появи в студиото. Така и не стана ясно каква е точната причина за отсъствието й.
Мара Отварачката обяви и друга голяма цел в живота си - ще става писателка.
"Смятам, като стана на 45 години, да напиша книга. Но като цяло не бих изживяла живота си по друг начин и не бих променила нищо. За хубаво или за лошо, всичко ми се е случвало така, че да ме поучи, да имам наслада и да си поплача, и да се усмихвам. В края на краищата приемам всяко нещо като предизвикателство и се надявам този цикъл на шест години да го приключа рано или късно", коментира изпълнителката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене