Близначките Алекс и Влади с голите снимки: Всички правят свирки!

Участничките от "ВИП брадър" не обичат да им гледат интимните фотоси

"Не правя нищо различно от всички останали. Не съм достигнала до славата със секс, а заради таланта, който аз и сестра ми притежаваме." Това сподели смуглата певица Алекс Димитрова от дуото Алекс и Влади по повод голите снимки, публикувани в столичен вестник, на които се вижда как прави френска любов неизвестен господин. И добави: "Ще съдим вестника, който публикува тези снимки, защото това е крайно нарушаване на личното пространство". Алекс сподели и съмненията си кой би могъл да бъде човекът, дал снимките на медията, и бе категорична, че именно бивше гадже опитва да петни името й.

Алекс обича да публикува интимни снимки
Алекс обича да публикува интимни снимки

21-гoдишнитe близначки cтанаxа попyляpни пpез 2013 г. c yчаcтието cи в мyзикaлното pиалити „Х фактор“.
"Никога не сме търсили известност по този начин, затова и не очаквахме подобно нещо. Разбрахме за снимките съвсем случайно", сподели Влади, близначка на омерзената Алекс. Тя бе категорична, че в битката с медията ще бъде плътно до сестра си и ще я защитава.

По екзотичните й форми се прехласват мнозина
По екзотичните й форми се прехласват мнозина

Рап изпълнителката се почувствала най-наранена, когато снимките достигнали и до собствения й баща. "Цяла България разбра какво правя. Каква съм в леглото може да знае само човекът до мен, а това стигна и до родителите ми. Ужасно е!", изплака къдрокоската.

Обича и женските ласки
Обича и женските ласки

От години в светските среди се разпространява мълвата, че близначките влезли в музикалното шоу благодарение на Александър Марков, който е част от екипа на предаването, а тогава и гадже на Алекс. Това, че бил на 40 години, никак не пречело на тогавашната гимназистка Алекс. В дългия списък с нейни гаджета се нареждат имената на вече семейния Фики Стораро, както и певецът Орлин Павлов. С Павлов се срещнали по повод негов клип, а двете близначки били само част от масовката на видеото. На снимките двамата демонстрирали доста освободени отношения, но това не продължило дълго, убедени са близки на артистите. Синът на Тони Стораро и Александра се запознали по време на кастингите на "X фактор", на които двамата се явили.

За кратко омайва Фики Стораро
За кратко омайва Фики Стораро
Първоначално Фики бил раздвоен коя от двете близначки да избере, но в крайна сметка се спрял на Алекс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене