Бербатов: Остарявам, но пак искам да печеля

Димитър Бербатов очаква с нетърпение дебюта си за "Керала"

Добромир ДОБРЕВ

Утре е големият дебют на Димитър Бербатов в Индия. Българският нападател ще изиграе първия си мач с екипа на "Керала Бластърс". Голямото дерби срещу "Атлетико" (Колката) е още в първия кръг от индийската Супер лига. Срещата ще се излъчва и пряко в българския ефир, по Мтел Спорт 2 от 16,30 часа наше време.
"Искам да видя как ще бъде играта ни на терена. Ако е така, както всички ми казват, ще се радвам. Независимо дали бием, или губим, феновете трябва да подкрепят отбора си, защото индийският футбол се развива", коментира Бербо пред клубната телевизия.
"Очаквам да победим. Когато си стигнал до "Манчестър Юнайтед", то прихващаш този дух на победител и винаги искаш да печелиш. Като цяло всичко е отлично тук. Играта е много бърза и понякога на тренировка профучават край мен. Остарявам все пак", пошегува се българската звезда.
"Помня като бях 20-22-годишен и аз бях така, но сега съм на 36. Единствената ми мисъл, когато получа топката, е да се стремя към гола", добави Митко. Самият той е нетърпелив преди дебюта си. Бербо пусна своя снимка по потник в социалните мрежи, под която написа "Един ден до първия мач".

Феновете в Индия са луди по Бербо
Феновете в Индия са луди по Бербо

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене