Кой ще закваси кисело мляко за 93-годишния Шарл Азнавур?

Истинско българско кисело мляко трябва да бъде осигурено за Шарл Азнавур, който пристига на 28 ноември за голям концерт на 30-ти в зала “Арена Армеец”.

Голямата френска звезда ще остане четири дни и вече е изпратил изискванията си към организаторите от “Арт БГ”.

93-годишният артист е уточнил, че киселото мляко е едно от нещата, с които се поддържа в блестяща форма през годините. Сега организаторите издирват сред стотиците малки мандри в България най-качественото домашно кисело мляко.

Шарл Азнавур е поискал да види София, а десетки известни българи - искат да видят него. Затова и звездата ще има срещи с дипломати, бизнесмени, популярни личности от артсредите. Вероятно президентът Румен Радев ще приеме 93-годишния френски изпълнител.

След концерта Азнавур лети за Виена, където продължава турнето му, а после го чакат над 100 концерта във Франция.

Голямият френски певец, актьор и композитор ще изпълни някои от най-големите си хитове от своята над 70-годишна кариера. С него ще пътува най-малкият му син - Никола, който пък ще бъде придружаван от съпругата си.

Звездата ще носи със себе си селекция от вина от личното си шато. Към организаторите е отправил изискване за всякакви био плодове и зеленчуци. В храната му трябва да присъстват риба и морски деликатеси, ядки, чия и киноа.

Четиристепенното

меню

за Шарл Азнавур ще бъде подготвено от личния му готвач.

Шарл Азнавур, който е в завидна кондиция за своите 93 години, поддържа формата си с плуване и не само. По време на престоя си в София държи в апартамента в хотела, в който ще бъде настанен, да бъде осигурено килимче за йога. Освен това цялото обзавеждане трябва да е само от естествени материали и да има много на брой пухени възглавници.

Шарл Азнавур е един от най-дълголетните артисти, изявяващи се едновременно на музикалната сцена и във филмовата индустрия. Покрай своите родители той

влиза в театъра

още като дете,

започва и да пее едва на 9 г. За него се твърди, че дължи музикалното си развитие на Едит Пиаф, при която в началото работи като личен асистент, но тя е и очарована от гласа му. Интересен факт от неговата биография е, че тя го съветва да оперира носа си, който според нея е твърде голям и ще му попречи да се развива като изпълнител. Шарл Азнавур се вслушва в съвета ѝ и години по-късно разказва, че това наистина му е донесло късмет. Високият 160 см артист има продадени над 200 милиона копия от своите многобройни албуми, издадени на няколко езика. Участвал е в десетки хитови филмови ленти, а композираните от него песни се превръщат в световни хитове. Днес Шарл Азнавур живее в огромно имение недалеч от Марсилия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене