Папарак катастрофира заради Деси Банова

Деси Банова

Рейтингът на прогнозата скочи до тавана, зрителите искат да видят новата “първа дама”

Някои събития в България предизвикват огромен интерес, но отшумяват за няма и 24 часа. Други успяват да поживеят със славата седмица и потъват в забрава. Новината на “168 часа” за връзката на президента Росен Плевнелиев със синоптичката Деси Банова няма давност. Романът им предизвика истински обществен взрив.

Позитивната вест за отрицателно време събра над 250 хил. четения в сайтовете на “24 часа” и “168 часа”. След това започна голямото препечатване и не остана електронно или вестникарско издание, което да не се упражни по темата. Изригна вулкан от емоции, коментари, измислени клюки и крайно злонамерени подхвърляния.

“168 часа” отново първи ще разкаже максимално достоверно как се промени ежедневието на Деси Банова след осветляването на романтичните ѝ отношения с бившия държавен глава. Самата Деси помоли да бъде оставена на спокойствие, тъй като въобще не е очаквала какво ще ѝ се струпа на главата след публикуването на новината.

“Разберете ме, че сега не мога да коментирам нищо. Искам да мине малко време, да се успокоят нещата.

Не искам да ме разбирате погрешно -

не се крия

от нищо,

просто ми трябва глътка въздух”, обясни Деси Банова пред нашия вестник. Пред своите приятели в Нова телевизия тя признава, че е била подложена на невиждан натиск през последната седмица.

Започват да ѝ звънят познати и непознати. Обаждат се и бивши съученици да я поздравят за промяната в личния ѝ живот. Натискът е толкова голям, че на синоптичката ѝ се налага да изключи телефона си ден-два с надеждата, че интересът ще стихне и обществото ще насочи всевиждащото си око в друга посока. Нищо подобно не се случва.

“В началото Деси беше изненадана, а после сериозно се стресна от целия този шум. Тя си даваше сметка, че рано или късно новината ще изскочи на бял свят, и вътрешно се опитваше

да се подготви

за истерията

след това

Е, оказа се, че за подобно нещо няма как да се подготвиш. Фейсбукът ѝ блокира, телефонът ѝ прегря. Нямаше миг спокоен. Искрено се учудихме, че не си взе отпуск, за да се спаси от целия този шум”, разказват колеги на Деси Банова в Нова телевизия.

И наистина, синоптичката няма миг спокойствие, където и да отиде. Поздравленията и искрената радост са едната страна на монетата, но огромната слава си има и неприятна страна. Деси преживява напрегнат един час по софийските улици, след като забелязва, че е следена от друга кола.

Синоптичката известно време кара по спонтанно избран маршрут, за да се увери, че

наистина има

преследвач

след себе си

В един момент Деси решава да действа и спира колата си на сравнително безлюдна улица. Преследвачът ѝ също паркира достатъчно далеч с идеята да не буди подозрение. Мъжът въобще и не предполага, че е бил забелязан от красивата телевизионерка. След това сам пада в капана на своята жертва.

“Деси явно се е усетила, че става дума за

папарак, който е

тръгнал по

петите ѝ

с идеята да направи сензационни снимки. Слязла от колата и тръгнала към другия автомобил с намерението да го попита открито какво желае от нея. Човечецът явно силно се е стреснал от непредвидения развой на събитията, запалил бързо колата и тръгнал да прави обратен завой.

В суматохата обаче бая здраво одраскал предницата на автомобила си в колата отпред и отпрашил с мръсна газ от мястото. Между нас си говорихме, че е безсмислено папараците да продължават да я дебнат. Деси е абсолютно наясно, че е обект на огромен интерес, а ежедневието ѝ не предлага никакви сензационни ситуации за снимане”, смеят се по-близките приятели на Банова в телевизията.

Неприятната среща с папарака може и да е развалила настроението на Банова, но отрицателната емоция вече е забравена.

Синоптичката

е изключително

щастлива в

новата си връзка

В “Нова” тя търпеливо изслушва поздравленията на колегите, а на по-близките си казва, че най-сетне се чувства в хармония със себе си. Огорчена е само от десетките и дори стотици измислици, които се тиражират по неин адрес.

“Какво ли не си съчиниха. Най-безумните измислици са, че е бременна. Другата мода е да я свързват с един куп популярни български футболисти. Смееше се, че почти 90 процента от тях дори не ги е чувала. Деси искрено се надява хората да не вярват на откровените лъжи, защото няма как да забрани на разни хора с богато въображение да си съчиняват”, преразказват част от емоциите на синоптичката нейните близки в частната медия.

Президентът Росен Плевнелиев също е обект на страхотни интерпретации, но той някак

по-лесно

приемал

пороя от лъжи,

които се фабрикуват по негов адрес. Плевнелиев с усмивка обяснил, че и друг път е бил обект на доста кални кампании и сякаш е изградил имунитет. Двамата с Деси използват всяка свободна минута, за да са заедно. Търсят възможности и за почивки в чужбина, което е съвсем обяснимо. Там никой не ги познава и те могат да се разходят по улицата като съвсем обикновени хора.

Само дето свободното време за екскурзии зад граница е крайно ограничено. Президентът има своите ангажименти, но още по-заета е неговата приятелка. В момента тя е изключително ценна за телевизията, в която работи. След публикацията на “168 часа” за връзката ѝ с Росен Плевнелиев Деси се превръща в истински генератор на зрителски интерес.

Синоптичната прогноза на “Нова” и преди се е радвала на високо внимание от страна на зрителската аудитория, но

сега цифрите

удрят тавана

Пийпълметричната агенция, която измерва интереса на публиката към предаванията по частната телевизия, отчита сериозен ръст на гледаемостта, когато на екран застане популярната синоптичка.

Хората продължават да се интересуват кога ще вали и кога могат да излязат на разходка. В същото време драстично са се увеличили тези, които желаят просто да позяпат красивата водеща, която в много медии беше обявена за новата “първа дама”.

Плевнелиев: В личния ми живот времето е слънчево

Седмица след като “168 часа” написа за новата връзка на Росен Плевнелиев със синоптичката Деси Банова, бившият президент публично призна за промяната в живота си.

“Прогнозата на времето в моя личен живот е слънчева. Отскоро сме заедно с Деси Банова”, заяви той пред bTV.

“Всички в България знаят, никога не съм крил, че с бившата ми съпруга живяхме разделено много дълго. Разведохме се по взаимно съгласие”, допълни ексдържавният глава. След което уточни, че вече е свободен и гледа напред.

Той сподели, че двамата с Деси Банова са обвързани отскоро и се радвали на хармонични отношения.

“Не съм човек, който гледа от днес за утре”, обясни той в отговор на въпрос какви са плановете за личния му живот.

Любопитното е, че двамата са били заснети прегърнати още на 24 април по време на раздаването на наградите “Стоян Камбарев”, организирани от Деси Тенекеджиева.

Тогава обаче никой от присъстващите не обръща внимание на този факт.

Официалната версия на двамата е, че именно тогава са се запознали, като искрата припламнала не на самото събитие, а на неофициалния купон след него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене