Свиха 400 000 долара от дома на Винъс Уилямс, а Серина се омъжи в Ню Орлиънс

Предмети на стойност 400 000 долара са били откраднати от жилището във Флорида на тенис звездата Винъс Уилямс, докато тя участвала в откритото първенство по тенис на САЩ. СНИМКА: Инстаграм/venuswilliams

Предмети на стойност 400 000 долара са били откраднати от жилището във Флорида на тенис звездата Винъс Уилямс, докато тя участвала в откритото първенство по тенис на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Новината разкри полицията днес. Кражбата е станала в периода 1 - 5 септември. Полицията не уточнява за какви предмети става дума. Засега няма арестувани. Кражбата е била извършена от жилището на Уилямс с площ 1000 квадратни метра в Палм Бийч Гардънс. Винъс и сестра й Серина купиха имота през 2000 г. Сега той се оценява на 2,3 милиона долара, предава БТА.

Новината идва в деня, в 36-годишната Серина Уилямс сключи брак с 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит. Двойката се ожени в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс, предадоха Франс прес и сайтът Холивуд лайф.

Церемонията е бил дискретна с 250 гости, с джаз музика, с пищна декорация и е протекла под темата "Красавицата и Звярът". Цената на събитието е 1 милион долара. Гостите, сред които Бионсе, Джей Зи, Ева Лонгория и др., са били помолени да не снимат с мобилните си телефони, защото младоженците имали екслузивен договор за снимки със сп. "Вог".

Серина и Алексис имат дъщеричка - Алексис Олимпия, която се роди на 1 септември. Двойката се сгоди миналия декември, след като се запозна през 2015 г. в Рим.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене