Магда работи бременна

Коремчето много личи на певицата

Певицата е бременна в 7-ия месец, не мисли за почивка 

Фолкпевицата Магда, която преди години се прочу като гадже на Красьо Черния, работи с наедрял корем.
Макар изпълнителката да е бременна в 7-ия месец, тя не мисли за почивка и продължава да е активна.
Певицата влезе в ролята на модел, за да представи дрехи за бременни дами.
"За мен това е нещо ново и необичайно, дори леко притеснително. За първи път снимам фотосесия бременна. Някак си не съм свикнала и в началото ми бе малко странно, но определено е приятно. Усещането е страхотно", сподели Магда.
Изпълнителката признава, че засега бременността й протича без проблеми и се надява всичко да е така до края. Бебето се очаква през януари и всички в семейството на Магда и приятеля й Влади много се вълнуват.
"Това е смисъла на живота и няма нищо друго, което да замени това щастие", откровена е Магда.
Връзката на фолкпевицата и спрягания за лобист в съдебната система Красьо Черния беше една от най-обсъжданите преди години. След първата им раздяла двамата се събираха на няколко пъти и опитваха да съживят връзката си, но не им се получи. След това заложиха на приятелството и Магда дори канеше Красьо на партита по случай рождените си дни.

Магда не спира да работи дори и бременна
Магда не спира да работи дори и бременна

Магда и сегашният й приятел Влади се запознават преди повече от 3 години. Дълго време двамата крият връзката си, но в един момент излизат на светло. Певицата признава, че в началото двамата са имали трудности, но постепенно намират правилния ритъм и така е дошло голямото решение да имат бебе.
След началото на новата си връзка изпълнителката намали контактите си с Красимир Георгиев и двамата окончателно охладняха един към друг. Певицата много искаше да има дете от бизнесмена, но не се получи, като това е една от версиите за раздялата им.
Наедрелият корем не пречи на Магда да прави и нови песни. Дуетът й с Йорданис Агапитос вече е факт и определено допадна на публиката, а фолкпевицата разкрива, че след него ще предложи и балада, която ще посвети на бебето и бащата. В момента все още работи по нея, но има желание да я представи още в началото на новата година, когато се очаква и да роди първото си дете.

Снимки: "Сладка мама"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене