Звезда от "Изгубени" ЗАБИВА МАРИЯ ИГНАТОВА

Мария отскоро е сама

Холивуд налазва нашата красавица 

Даниъл Дей Ким не си тръгва без телефона й 

Актьорът Даниъл Дей Ким, известен с ролите си в телевизионните сериали "Изгубени" и "Хавай 5-0", беше буквално зашеметен от очарованието на Мария Игнатова, видя "България Днес".
На частно парти в едно от най-вървежните заведения в столицата русата тв водеща бе в компанията на приятели, а Даниъл от "Хавай 5-0" бе специален гост.
През цялото време той не изпускаше от очи нашенката, а в края като истински джентълмен не си позволи да си тръгне, без да й вземе телефонния номер.
Свидетели на свалката станаха куп ВИП особи, между които и собственичката на ултраскъпата бижутерска марка "Шопар" - мадам Каролин Шойфеле. Купонът бе за 10-годишнината на магазина за луксозни швейцарски бижута и часовници.
"Всички видяха, че Даниъл не изпускаше от очи Мария. Той обясни, че съвсем скоро ще се върне у нас, и вероятно заради нея", коментира свалката приближена до Игнатова колежка.
Даниел вече има покана и от "Бояна филм" да се снима у нас. Самият той се отбеляза в социалната мрежа Инстаграм, че е бил в България.
Даниъл Дей Ким има съпруга - Миа Ким, с която е разделен и не живеят заедно. Бракът им е от 1993 година. Двамата имат две деца - Джаксън и Зандер.
От своя страна Мария Игнатова вече няколко месеца е сама, след като се раздели с дългогодишната си любов в лицето на Димитър Рачков. Актьорът обяви официално раздялата им с писмо до медиите. Конкретната причина за разлъката не е ясна, но според приближени двойката е "изхабила" отношенията си.
"Няма изневяра нито от моя, нито от негова страна. Трети човек не е причина да се разделим", обясни тогава водещата, а Рачков допълни, че въпреки това те двамата ще продължат да работят заедно в общите си проекти.
"Във връзка с многобройните запитвания и нестихващия интерес съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!", изригна Рачков.
Другият слух около раздялата им бе свързан с пари. Мария много се разлютила от миналото лято насам, понеже Рачков се скъсвал от работа. Постоянно е зает със снимки, участия и частни партита из цялата страна - канят го на купони, на сватби, на фирмени събития и изобщо навсякъде, където имат нужда от солиден водещ и доказан комик.
Тлъстите пачки, които Рачков изработвал с пот на челото и нонстоп пътувания, не блазнили кой знае колко Игнатова. Тя искала сама да изкарва пари.
Преди да се намерят, Рачков и Мария бяха известни любовчии. Той беше с актрисата Христина Апостолова, която му роди син - малкия Димитър. Двамата изкараха бурна връзка, която завърши с това, че Христина напусна Рачков
Мария Игнатова го раздаваше по-светско - тя бе с Петко Димитров, който държеше няколко заведения и една от най-големите и известни чалготеки в България. Тя му роди син, кръстиха го Виктор, всичко изглеждаше перфектно, уж "перфектната двойка", но... и там свърши всичко. Причината, както разкри самият Петко Димитров в едно интервю, била, че Мария искала от него да се откаже от бизнеса със заведенията. "Моят бизнес е много труден. Жената до мен трябва да разбере с какво точно се занимавам. Работя през нощта, около мен винаги има красиви жени. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към друг. Затова се разделихме", разкри Петко.

Лили АНГЕЛОВА

Даниъл играе и в "Хавай 5-0"
Даниъл играе и в "Хавай 5-0"
Собственичката на „Шопар“ с гримьора Кирил Чалъков
Собственичката на „Шопар“ с гримьора Кирил Чалъков
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене