Джейсън Стейтън сваля АннДжи, но не му връзва

Селфи в Барселона

Певицата сега си скубе косите, че не му е бутнала навремето

Ани Романова

Световноизвестният актьор и любимец на милиони дамски сърца по света Джейсън Стейтън е искал да излиза с трикратната ни световна шампионка по фитнес АннДжи. Това призна самата тя пред „България Днес“. Той не само научил, че е и певица, но подробно разгледал сайта й, взел номера на телефона й, а после неколкократно й звънял да я кани на срещи. Случката е отпреди 2-3 години, но чак сега АннДжи реши да я сподели в откровен разговор.

„По онова време бях рекламно лице на Японския хотел в София, тренирах там във фитнеса. На същото място ваеха тела и всички чуждестранни актьори, които снимаха по онова време у нас. Сред тях беше и Джейсън Стейтън“, разказа фитнес кралицата. „Заговори ме, взе номера ми и звъня няколко пъти. Искаше да се виждаме."

Едва ли има мъж, който да устои на това изкушение
Едва ли има мъж, който да устои на това изкушение

Тогава обаче тя излизала с друг мъж и решила, че не й трябват „мимолетни отношения“. "Не намерих свободно време за Джейсън, за което сега много съжалявам! А и нищо не стана с човека,с когото излизах. А Джейсън определено си заслужава! По-добре да бях отишла на среща с него! Наистина жалко, че се разминахме така...“

Поредно превъплъщение
Поредно превъплъщение

Що се отнася до това дали мускулести мъжаги правят опити да й пускат ръце, тя бе категорична, че се държи винаги сериозно, на ниво, на дистанция и никой не си позволява фриволности с нея.

СНИМКИ: Личен архив

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене