Григор - вече 3-ти в ранглистата: Нищо няма да променям. Всичко работи

Григор Димитров Кадър: Би Ти Ви

Григор Димитров ще спори за трофея на заключителния турнир на АТП в Лондон. Късно снощи най-добрият ни тенисист постигна четвърти пореден успех в надпреварата, побеждавайки с 2:1 сета (4:6, 6:0, 6:3) Джак Сок.

Така българинът се изкачи до рекордното трето място в световната ранглиста, а на финала ще се изправи срещу Давид Гофен. Белгиецът поднесе изненадата на турнира, след като на полуфиналите отстрани Роджър Федерер.

"В първия сет си беше моя вината. Имах добра възможнист да влезна в един добър сет и да го изиграя, но оставих Джак да води разиграванията и самия мач. Вторият и третия гейм във втория сет бяха ключа за мен да навлизам във формата си. В третия сет гледах да намеря пролука, да направя пробив и да го задържа и... го задържах", каза първата ни ракета пред Би Ти Ви.

"Мач с мач не си прилича. Със сигурност Давид ще излезе по различен начин, ще иска да опита нещо по-различно. Трябва да гледам моята страна на нещата. Не мисля да променям нещо, защото всичко работи в момента. Да се надяваме, че в неделния ден ще ни донесе успех", добави Гришо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене