Владимир Карамазов: Свикнал съм да играя главните роли

Владимир Карамазов  Кадър: Би Ти Ви

„Свикнал съм да играя главните роли – с това поемаш сериозна отговорност за нещото, в което участваш. Доставя ми удоволствие аз да контролирам нещата и в редките случаи, когато не владея ситуацията, не ми е много комфортно”, сподели в предаването „120 минути” по Би Ти Ви актьорът Владимир Карамазов.

„Талантът в нашата професия е нещо много важно, но същественото е характерът. Нямаш ли характер – няма да може да се докажеш, да пробиеш, да постигнеш високи цели. Тази професия ти дава възможност за доста сериозни пропадания, трябва да се предпазваш от тях. Така че характерът е много по-важен от това да си талантлив”, каза още той.

„Упорит съм. Това е ключът да останеш – дали си лабилен, или не. Талантливи хора има много, не само в нашата професия”, добави актьорът.

„Много трудно се сближавам с хора – това е част от негативната страна на характер ми, доста съм затворен. Мога да се сближа с 0,01% от хората, които са около мен (…) Кисел съм постоянно, не съм някакъв лек човек, някаква ведра личност. Но когато се чувствам добре, мога да съм много симпатичен. Ние, актьорите, не сме леки хора, ние сме доста сложни. Имаме си своите минуси, своите плюсове…”, каза още той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене