Джефри Тамбор може да напусне "Трансродител" заради обвинения в сексуален тормоз (Видео)

Джефри Тамбор в "Трансродител" КАДЪР: Youtube/CBS Los Angeles

Актьорът Джефри Тамбор, носител на две награди "Еми" за сериала "Трансродител", каза, че не вижда начин да се върне в поредицата следващия сезон, след като обвиненията в сексуален тормоз срещу него вече са две, предадоха световните информационни агенции.

Актрисата Трейс Лизет каза, че Тамбор й е правил сексуални намеци, докато са работили в комедийния сериал, както и че се е държал непристойно в конкретен инцидент, прераснал във сексуално посегателство, предава БТА.

"Вече ясно изразих съжалението си, ако мое действие е било погрешно изтълкувано от някои като агресивно, но твърдението, че умишлено ще упражнявам тормоз над някого е напълно невярно. Имайки предвид политизираната атмосфера, която изглежда е засегнала нашата снимачна площадка, не виждам как ще се върна в "Трансродител", написа актьорът.

Въпреки това, Джефри Тамбор не каза изрично, че няма да се появи в петия сезон.

От компанията "Амазон", която е продуцент на сериала, отказаха коментар по случая.

Другото обвинение по адрес на Джефри Тамбор, който само преди няколко месеца беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, е от трансджендър актрисата Ван Барнс. Тя е бивша асистентка на актьора и направи разкритието във Фейсбук. Тамбор категорично отрече обвинението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене