Папазова оплюва "Мис Свят"

Гановски: Нашият конкурс
го гледаха 130 телевизии, а вашият?

"Мис Свят" е измислен конкурс. Най-големият е "Мис България", този, на когото аз държа правата."
Тези думи, изречени от Ирина Папазова, хвърлиха в смут вчера почитатели на красивите момичета в "Плаза", където се избираше Мис България. Думите на красавицата бяха провокирани от това, че в един и същи ден се излъчваха два конкурса за красота - единият в България, а другият в Китай. "Няма как нашият конкурс да е измислен, защото вие видяхте 130 страни в света излъчваха "Мис Свят", на който бе и нашето момиче - Вероника Стефанова. Тя се представи много добре", сподели Страхил Гановски, който държи правата на "Мис Свят".

Папазова мисли, че конкурсът й е номер едно
Папазова мисли, че конкурсът й е номер едно

Междувременно у нас първа Мис България стана Тамара Георгиева от София, с вице - Йовита Георгиева от Бургас.
По същото време Мис Свят стана индийката Мануши Чхилар, а българинът Кристиян Костов се изяви с новото си парче. "Много съм щастлив, че след "Евровизия" пак съм на голяма сцена и ще ме гледа цял свят", каза Кристиян специално за вестника. Церемонията се проведе в китайския град Саня на остров Хайнан и бе излъчвана на живот в цял свят в 2,00 часа българско време.

Мис Свят - Мануши Чхилар, е номер едно по красота
Мис Свят - Мануши Чхилар, е номер едно по красота

"Конкурсът "Мис България" от години не е това, което беше. Победителката в сегашния ще отиде на "Мис Планет" в Грузия и на "Мис Бикини" в Китай. Това ли са най-силните конкурси в света", питат се приближени до Папазова, несъгласни с думите й, че "Мис Свят" е измислен конкурс.

И миналата година имаше скандал

Без скандал на "Мис България" не мина и миналата 2016 година. Тогава ден преди самия конкурс се знаеше името на победителката. Това бе най-възрастната участничка - 23-годишната Габриела Кирова.

Мис България стана Тамара Георгиева
Мис България стана Тамара Георгиева

Тогава се говореше, че и регионалният конкурс във Варна е нагласен, за да може тя да спечели. Организатор на конкурса в морската столица е била Мира Матеева. Матеева заедно с Ирина Папазова се предполагаше в медиите, че имали договорка именно Габриела Кирова да спечели конкурса за "Мис България 2016 г.“. И така се случи.

Лили АНГЕЛОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене