Русев привика началниците

Делио Роси

Собственикът на "Левски" Спас Русев взима спешни мерки за излизане от кризата на тима. "Сините" не успяха да победят последния в класирането "Витоша" (0:0), като Жорди Гомес изпусна и дузпа.

Футболистите на Делио Роси играха безобразно и за първи път откакто италианецът е начело на тима отборът бе освиркан мощно. Ден след фиаското с "Витоша" Русев привика на среща при себе си новия мениджър и координатор на спортно-техническата дейност Асен Букарев и изпълнителния директор Красимир Иванов. Тя завърши след редакционното приключване на броя.

И ако разговорът с доскорошния помощник на Роси беше по план, то присъствието на финансовия спец беше по спешност. Тримата трябваше да съставят план за излизане от кризата, в която е тимът в момента. На обсъждане беше подложена и бъдещата селекция и подготовка на отбора.

"Левски" трябва да изглежда коренно различно във всяко отношение - обяви Букарев. - Ще говорим с г-н Русев на дълго и широко по темата и ще представя своите виждания за случващото се напоследък. Трябва да се вземат мерки да играем по-бързо, атрактивно и резултатно. Не ми е в стила да соча виновници, особено пред медиите. Всички сме виновни, вероятно."

Спас Русев ще се види и с Делио Роси. Специалистът ще трябва да обясни на бизнесмена причината за слабата форма на тима и какъв е планът му за излизането от нея. Както и какви футболисти ще иска да бъдат привлечени.

Поне засега Делио Роси изглежда сигурен за поста си. Но вече се прокрадват първите сериозни критики от шефовете към работата му начело на "Левски". Не се харесва най-вече фактът, че отборът играе прекалено дефанзивно и изпитва голова немощ.

"Явно е моя вината, че не съм успял да накарам футболистите да играят това, което искам - каза италианецът. - Няма да отговарям на нападките. Отговорът ми трябва да е на терена. Хората могат да говорят това, което искат. Аз няма какво да отговарям. Имам договор с Левски и мисля да го изпълня."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене