Безплатни видеоуроци за подводния свят за деца

Инициативата е част от кампанията “Открий съкровищата на подводния свят”

Стартира поредица от безплатни видео уроци за деца, посветени на магията на подводния свят. Тя е част от кампанията “Открий съкровищата на подводния свят” - тазгодишната образователна инициатива на детски мултивитамини и имуностимулатни “Марсианци”. Консултанти на проекта са Юлиан Недев и съпругата му Пламена Милева - професионални подводни фотографи, спечелили редица престижни награди за своя труд, включително и за екстремните си кадри на модели под вода.

“Първият видео урок е встъпителен и цели да запознае децата с образуването на океаните, техния брой вид и тип. След това потъваме дълбоко във водите на едно от най-красивите морета - Червено море. Кадрите, които ще видят децата и техните родителите, заснехме през пролетта и магията, цветовете и разнообразието ще ги оставят захласнати по магията на подводния свят.”, разказва Недев.

Проектът е продължение на миналогодишната кампания “Виж къде е Марс”, когато “Марсианци”, заедно с Уча.се, създадоха безплатни уроци за Вселената с помощта на директора на НАО Рожен Никола Петров. Тогава видео уроците бяха гледани над 5 000 пъти само в първите няколко дни, а децата имаха възможност да получат много полезни знания за планетите, Слънцето и дали и кога може да има живот на Марс.

След успеха, който пожъна съвместната кампания с Уча.се, от „Марсианци“ преценяват, че подобни кампании имат огромен смисъл, тъй като информацията се поднася по достъпен и интригуващ начин и децата разбират и запомнят всичко. Тази година уроците са посветени на другата крайност и от Космоса малчуганите ще се гмурнат директно в необятните чудеса на подводния свят. Ще бъдат разказвани истории за красиви корали, редки животински видове и потънали кораби и съкровища.

Първият урок вече е достъпен и може да се гледа безплатно на www.marsianci.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене