Дъщерята на Мистър Бийн се отказва от фамилното му име

Лили често публикува провокативни снимки в социалните мрежи.

Синът му е колега на принцовете Уилям и Хари

Наскоро се разбра, че актьорът Роуън Аткинсън ще става баща за трети път на 62 години. Покрай новината, обявена от в. “Мирър”, се заговори много и за другите две деца на така познатия на всички Мистър Бийн. Самият Роуън е командор на Британската империя от 2013 година, като това се дължи на приноса му в драматургията и благотворителността.

Страстта си по актьорското майсторство той разкрива, когато учи магистърската си степен по електроинженерство в Оксфордския университет. Заложбите му са явни и там започва да играе в скечове на Драматичното дружество на Оксфордския университет, “Оксфорд ревю” и Експерименталния театрален клуб. Там се сприятелява с писателя Ричард Къртис и композитора Хауърд Гадол, с които продължава да работи и по-късно в своята кариера. Собствената му кариера като комик започва през 1978 година, когато започва излъчването на предаването му “Хората на Аткинсън”. В предаването се разиграват интервюта, като Роуън е в ролята на интервюиращ, но и на интервюиран. Той

среща съпругата си

на снимачната

площадка

През този период обаче в живота на актьора има друга жена. Сунетра Састри, която е бъдещата му съпруга, е гримьорка на снимачната площадка. Бащата на Сунетра е индиец, а майка ѝ британка. Састри и Аткинсън сключват брак през 1990 година в Ню Йорк и имат две деца.

Синът му Бенджамин е на 23 години. Дъщеря му Лили, която е позната в интернет пространството, е на 21. Лили, изглежда, е наследила актьорските заложби от баща си. Едни от най-забележимите ѝ участия са във филмите: “Феята на зъбките”, който излиза през 2004 година. В “Джони Инглиш се завръща” от 2011 година и “Ваканцията на Мистър Бийн” екранизиран през 2007 година, Лили си партнира с баща си Роуън, който е в главната роля и в двата филма. Кой би помислил, че такъв странен човек би могъл да има толкова красива дъщеря? Освен харизмата, която притежава 21-годишното момиче, тя има и много добри певчески умения. В интернет пространството има видео материали, в които Лили показва своите музикални заложби. Още от 5-годишна тя започва да се занимава с музика. На 14 години Лили написва и първата си песен.

Роуън Аткинсън и Сунетра Састри се разделят през 2014 година, но официалният им развод е на 10 ноември 2015 година. След развода Лили публично заявява чрез социалните мрежи, че ще остане и до двамата, но взема страната на майка си, защото баща ѝ се среща с 30 години по-млада от него жена. Преди месец пък Лили обяви, че се отказва от фамилията на баща си и взима тази на майка си - Састри. Не след дълго изтри и всички снимки с баща си.

През 2016 година в интернет се появи видео, в което Лили танцува разкрепостено в кабаретен бар в Челси. Проявата на младата наследница на Роуън Аткинсън не остана незабелязана и от медиите. Явно

Лили е доста

провокативна,

тъй като наскоро качи своя снимка, на която е само по пуловер и бельо, в профила си в инстаграм. На други от снимките пък девойката е в гръб, но без дрехи, единствено с бяла, прозрачна пола. Често с насмешка се появяват колажи на Роуън Аткинсън и дъщеря му, които се показва каква е представата за дъщеря му, като на снимката е самият Мистър Бийн с грим, а на другия фотос е самата Лили. Оказва се, че дъщеря му е много красива, което опровергава тези колажи.

Лили поддържа добри отношения с брат си Бенджамин. Той е само две години по-голям от нея. Завършил е биология, а след това маркетинг. Миналата година Бен се похвали в профила си в една от социалните мрежи със снимка, на която е във военна униформа и въоръжен. Оказва се, че той е приет за обучение в Кралската военна академия. Според него това, че ще се обучава на мястото, където са минали своята подготовка хора като принц Уилям, принц Хари и авторът на “Джеймс Бонд” Иън Флеминг, “Звучи забавно”.

Сегашната любима на Аткинсън, от която чака третото си дете, се казва Луиза Форд. Едно от нещата, които скандализират обществото, е голямата разлика във възрастта им. Тя е на 33 години. Това означава, че

двамата влюбени

имат 29 години

разлика

Луиза, която също като Роуъун е актриса, играе Кейт Мидълтън в сериала “Уиндзорите”. Сближили са се през 2014 година, когото Аткинсън се разделя с жена си. Дъщерята на актьора - Лили, е доста разочарована от новата любов на баща си. Може би точно това е частицата на раздора в отношенията между бащата и дъщерята.

Лили Аткинсън СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
Лили Аткинсън СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
Роуън Аткинсън и новата му любима - Луиза СНИМКА: ФЕЙСБУК
Роуън Аткинсън и новата му любима - Луиза СНИМКА: ФЕЙСБУК
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене