Диляна Попова гола с Бербатов

Бербатов дърпа пури

Добромир ДОБРЕВ

Футболната звезда Димитър Бербатов пробива в киното с пура в ръка и топка в крака. Самият той се похвали с наближаващия му актьорски дебют. Бербо взе роля в българския филм "Революция Х". Комедията е дело на продуцента Димитър Гочев.
Митко влиза в ролята на мафиотския бос Караваджо. Той неведнъж е разсмивал бившите си съотборници от "Манчестър Юнайтед", когато се е правил на легендарния герой Дон Корлеоне от филма "Кръстникът". Любопитното е, че в лентата дрехите ще захвърли и скандалната актриса Диляна Попова. Преди години красавицата беше спрягана като любовница на Димитър Бербатов. Самата тя отрече да се познава с футболиста и да е имала нещо общо с него.

Митко слиза от скъпарско беемве
Митко слиза от скъпарско беемве

"Актьорският ми дебют. Скоро по кината", написа Митко. Изтупан в официален черен костюм, бяла риза и вратовръзка, той раздава собствено правосъдие. Пуши пура, кара супермодерно бяло беемве.
Диляняа Попова отново ще захвърли дрехите пред камера
Диляняа Попова отново ще захвърли дрехите пред камера

"Кило и половина. Плащам веднага", е част от репертоара му. След това Бербатов се намесва и с друга сцена "Викам това пенсиониране да го отложим засега", след което изритва футболна топка в главата на друг от героите.
Сцена от филмовия дебют на Бербо
Сцена от филмовия дебют на Бербо

В една от главните роли влиза поп изпълнителката Гери-Никол. Тя е певица на новата група Революция Х. В лентата влиза и певецът Люси Иларионов.
Влиза в ролята на мафиотския бос Караваджо
Влиза в ролята на мафиотския бос Караваджо

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене