Мрежата изригна: Мис България е Баба Яга!

Сравняват победителката с Мистър Бийн, конкурсът бил нагласен

Голяма гавра си направиха куп родни красавици и плеймейтки с избраната за новата Мис България Тамара Георгиева.

Хиляди се възмутиха от избора на новата миска
Хиляди се възмутиха от избора на новата миска

Блондинката спечели короната, но само няколко часа по-късно в социалната мрежа се изляха какви ли не коментари за 24-годишната софиянка.

Новата Мис България има нужда от корекции, смятат хората
Новата Мис България има нужда от корекции, смятат хората

Тамара, която се занимава с моден дизайн, стана обект на сериозни подигравки. Момичето със сигурност е останало разочаровано, след като е видяло какво пише за нея в социалните мрежи.


Като начало тя бе обявена за Баба Яга и дори беше пуснат подобен колаж, направен от човек с име Кирил Стаменов.


Темата поде и вездесъщият Иван Ласкин, който също публикува снимка на Баба Яга и написа под нея: "Ето го моето предложение за Мис България 2018".

Иван Ласкин
Иван Ласкин

Една от кандидатките в тазгодишния конкурс за Мис Плеймейт също реагира доста негативно. 18-годишната Анастасия Илиева е възмутена от избора на журито.
"Гледам снимки на новата Мис България, бих казала Мис Крокодил. Показах я на баща си. Той е на 57 години и беше възмутен отвсякъде", коментира изкусителката от Асеновград.

Плеймейтката Анастасия Илиева се изгаври с победителката
Плеймейтката Анастасия Илиева се изгаври с победителката

Според редица мъже Тамара не заслужава приза по нито един критерий. От чудовищно многото коментари става ясно, че девойката не притежава красотата и чара, за да е миска. Бръчките по лицето й личат от километри, коментират зевзеци.
Други са на мнение, че конкурсът за пореден път е нагласен и победителката е избрана не заради красотата си, а заради други неща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене