Шчесни пише песен за жена си

Лушченко е сред най-известните певици в Полша

Вторият вратар на "Ювентус" Войчех Шчесни показа неподозиран от никому талант. Оказа се, че той е автор на текста на една от песните в новия албум на съпругата му Марина Лушченко.

Футболната половинка, която се изявява и като модел, е сред най-известните певици в Полша. Тя пуска в продажба новия си албум, който е записан в Лондон, утре. Шестата песен в него I Do, се оказа дело на бившия страж на "Арсенал".

Вратарят, който свири на пиано и китара, разкри историята на парчето.

Шчесни и Марина са заедно от 2013 година
Шчесни и Марина са заедно от 2013 година

"Една вечер ми беше скучно - сподели той. Слушах мелодия, измислена от жена ми, и започнах да пиша няколко реда. След това изпратих текста на Марина като изненада. Мислех, че тя просто ще я изгори. Вместо това ми каза, че е готино. Тя влязла в студио я записала, като направила някои малко промени, но текста е мой!"

Войчех и любимата му са заедно от 2013 г. Миналото лято минаха под венчило малко преди той да се присъедини към полския национален отбор за Евро 2016. Шчесни и Лученко се венчаха на пищна церемония в Гърция, на която беше поканен и победителят от английския X Factor Джеймс Артър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене