Създадоха секс кукли-роботи с 3 гърди и котешка опашка

Любителите на нестандартния секс вече ще могат да си поръчват кукли-роботи с три гърди и котешка опашка. СНИМКА: Pixabay

Любителите на нестандартния секс вече ще могат да си поръчват кукли-роботи с три гърди и котешка опашка, съобщава в. "Метро", цитиран от БТА.

Таблоидът цитира информация на порно актрисата Хариет Шугър Куки, която посетила фабриката за секс роботи в Калифорния на компанията Real Dolls.

"Производството и търсенето на подобни кукли беше много по-голямо, отколкото предполагах", заяви Хариет. Актрисата във филми за възрастни била изумена от предлаганите опции, които клиентите могат да си поръчат. Кукли с уши на елфи, с котешки опашки, с три гърди и в същото време изглеждащи убийствено реалистични.

Хариет се запознала със секс робота Хармъни, която е програмирана така, че да проявява18 поведения, сред които секси, срамежливо, дори и фригидно. Роботът има 42 опции за зърната на гърдите и дори трансджендър пенис приложение. След акта нейните генитали се изваждат и могат да бъдат почистени в съдомиялната машина.

Най-новата подобрена версия на Хармъни се очаква по Коледа. Тя ще е оборудвана с изкуствен интелект, с усъвършенствани сензори, вътрешно затопляне и лубрификация. Куклата спонтанно ще реагира на звуци и движения.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене