Дарина Павлова продуцира лесбийки
България днес | 06 Декември 2017 г. | 84 показвания | 0 коментара

Вдовицата на Илия Павлов не спира да работи

Еротика, лесбийски милувки и страстна любов - всичко това и много още в нов филм, продуциран от Дарина Павлова!


Вдовицата на шефа на "Мултигруп" Илия Павлов отдавна е известна с работохолизма си - не се спира пред нищо, докато не реализира плановете си.
Последният й амбициозен проект е лентата, озаглавена "Тялото на измамата".
Откровено еротичната продукция показва сложен любовен триъгълник между семейство и тяхната нова икономка. Заплетените любовни отношения разкриват магнетичната любов между помощницата на дома и стопанката му.

Режисьорите не спестяват сексуалните сцени между двете жени, които изобилстват в продукцията.

Филмът е заснет в Италия, а премиерно е представен през 2015 г. Въпреки че съществува вече над две години, продукцията започна да набира популярност едва преди дни. Не е ясно дали филмът ще се прожектира в българските салони именно заради вулгарното си съдържание. Мнозина са категорични обаче, че лентата ще бъде успешна заради сложния сюжет.


Впечатление прави, че в нея взима участие и спряганият за любовник на Павлова италиански актьор Джулио Берути. Преди време бизнес дамата побърза да потвърди, че между нея и италианеца няма нищо повече от приятелство.

Името на Павлова многократно бе свързвано с десетки световни знаменитости, включително и с бившия италиански премиер Силвио Берлускони, но българката упорито не иска да коментира личния си живот.


"Чеcто ми cе cлyчва пpиятели да ми cе обаждат и да ме питат дали cъм c Мел Гибcън. Или каква ми е вpъзкaта cъc Силвестър Сталоyн и Антонио Бандеpаc. Същото е и за Джyлио Беpyти. С всичките тези хора cъм cе cнимала, c много от тяx cъм pаботила. Това, че един мъж cе cнима c мен, не значи, че имаме интимни отношения", сподели преди време Павлова. Бизнес дамата е продуцент на още два филмови проекта, които не добиват известност.


Въпреки че общува с каймата на обществото от цял свят, българката в никакъв случай не е забравила родината си. През 2015 г. тя бе част от журито в състезанието "България търси талант". Павлова дори се чувствала обидена, след като не била поканена от предаването през 2016 г.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★★★★ Работа: ★★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Разпределиха още 20 млн. лв. за двигателите на МиГ-29  Над 120 млн. лв. бяха отпуснати за екология Само за 1 час и 15 минути правителството разпредели в сряда над 224 млн. лв. извънредни разходи, като отпусна допълнителни средства на ведомствата или преструктурира бюджетите на други. Така 10 дни преди празниците започна голямото коледно харчене.

Работата е за прокуратурата, настоява шефът на спряната поръчка от града на сините камъни След Пловдив и община Сливен изпищя от овчарката Анка Ангелова от Антоново, Търговищко. Два дни преди да започнат в града на стоте войводи да набират оферти по поръчка за 4 млн. лева без ДДС, неизвестната "Ремс строй" ЕООД е обжалвала процедурата в Комисията

Състоянието на топбиатлониста ни Красимир Анев се е подобрило и той тренира във френския зимен център Анеси, където ще се проведе III кръг от световната купа. 30-годишният самоковиц пропусна предишния заради проблем с вирусен конюнктивит на дясното око. Заради него той не можеше да гледа през мерника на пушката си.

Днес компанията "Спейс Екс" планира да изстреля първата си ...
Много ми се работи с Лили Иванова "Не поканих "Тоника" на ...
Търсете на щанда в НДК на Коледния панаир биографичните ...
Дъщерята на Николета Лозанова от брака й с футболиста ...
Румънската престолонаследничка принцеса Маргарета обяви, че ...
Мая Хоук, 19-годишната дъщеря на Ума Търман, получи роля в ...
Преквалифициралият се в актьор кечист Дуейн "Скалата" ...
Над 30 проекта са осъществени в цялата страна по програмата ...
На приказно вълшебно място, огряно от магически фенери и ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Бившата шефка на БНТ Лиляна Попова реши да освежи спалнята ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
Ирландските рокаджии Ю Ту оглавиха за осми път в кариерата ...
За втора поредна година Община Горна Оряховица отдаде ...
Престижното списание "Ню Йоркър", което беше в основата на ...
Зет на български зет е продуцент на осмата част на сагата ...