Софка СМЕНИ ГРИНГО с ЛОРЕНЦО

Софка грее от радост до Лоренцо

Имало едно време една ромска перла - тя се казвала Софи Маринова.

Десет години Софка бе със съпруг на име Петър, после се разделиха, после тя залюби сина му Дачо (от предишен негов брак, де). Връзката мащеха-доведен син просъществува няколко години, после и те се разделиха. После Софка се влюби в Гринго, но него го арестуваха. И тя сменя арестанта Гринго със своя собствен син Лоренцо. Но само на сцената!

Стана на 42
Стана на 42


Онази вечер ромската (да не се бърка с "морската") перла отпразнува 42-ри рожден ден с бурен купон в Града под тепетата. Облечена в стилни червено-черни одежди (и съчетаващи ги черни коси и алено червило), рожденичката приличаше повече на огнена испанка, отколкото на пошлите чалгаджийки, които знаят само да си показват задника и да друсат заголени цици. Специална изненада получи Софка - огромен и скъп букет, специална торта, ярки фойерверки вместо скучни свещи и безброй пожелания от купонджиите.

Гринго още е в ареста
Гринго още е в ареста


След като получи подаръците и се зарадва до немай къде, Софка на свой ред направи армаган на посетителите в клуба. Качи на сцената при себе си своя син Лоренцо, който все по-бързо възмъжава и пуска дълга коса. Обезсмъртеният Лоренцо в песента "Мой си, дяволе" (за него пееше дуетът Софка и Устата) също бе в червено-черните тонове.

Софка получи куп букети от близки и приятели
Софка получи куп букети от близки и приятели


Понеже се справи добре, като нищо Лоренцо ще цъфне и на съботния гранд концерт на Софка. На 9 декември тя вдига джабала в столичната зала "Арена Армеец", за да отбележи своите 20 години на сцена - сериозна работа! В същия ден, но с къде-къде по-солидна цифра ще се похвали и Стефан Данаилов. Професорът, майор и сваляч от "Дами канят" става на 75 г. и ще представи своя автобиография, в която за първи път се разкрива.


Но за тези, които все пак предпочитат купона на Софка, има и специална оферта - пуснати са билети по 9,99 лв. в последния момент. Дали с тях ще може да напълни огромната зала?!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене