Модни тенденции – война или съюз между обувки и бижута

Източник: FreeImages.com/gabor weisz

Есента идва - времето вече не е приятно, но това не е причина за тъга! В крайна сметка, сега е моментът да се актуализират гардероба и да добавите любими обувки и аксесоарите за студения сезон. За да са още по-полезни известни модни дизайнери дават някои насоки:

Всяка нова колекция е резултат от съвместната работа на специалисти, италиански дизайнери и американски модни консултанти, което означава, че напълно отговаря на всички световни стандарти и модни тенденции.

Обувките и аксесоарите са избор, достоен за едно модерно активно момиче, което може да изглежда 100%, но за това тя не е готова да пожертва комфорта си.

В новата колекция 2017/18 всяка жена ще може да избере обувки, които да хареса, да й дарят комфорта и удобството.

Когато нова колекция от обувки и бижута есен-зима 2017/18 бъде правилно съчетана, представителката на нежния пол, няма да остане незабелязана.

Какво предлага новия сезон?

Всяка жена иска да бъде неустоима и в същото време да стои твърдо на краката си - във всички сетива, а модели от есенно-зимна колекция отговарят на всички тези изисквания. Благодарение на невероятно удобни обувки и качествени естествени и еко материали , от класически лодки до елегантните високи токчета и стилни ботуши на тънък ток, притежателката им може да си позволи да се чувства уверена и без досадни усещания за дискомфорт.

Момичетата, които избират класически, новата колекция класически обувки с елегантни токчета, най-често се спират на модели с лачена кожа, велур, еко кожа... Комбинацията от тези материали и съответните цветове и нюанси няма да скучаят дори и за най-консервативните дами!

Дизайнерите са се погрижили да откликнат на тихите почитателки на класика и удобна и стилна бижутерия. Те съчетават в предложената си миниатюрни и по-грандиозно забележими детайли, които вмъкват в самите обувки с токчета.
Всеки един модел обувки са стабилни, въпреки, че масивните подметки са заменени достойно от височината на тока.

Внимание се обръща и на цветове. В новите колекции обувки и бижута есен-зима 2017/2018 присъства не само строгото черно, но също така и елегантното и някои специални нюанси с ярки акценти като червено и фуксия, който позволява да изберете чифт почти за всяко облекло.

Модерни линии в колекцията есен-зима 2017/18 са се погрижи всяко момиче, живеещо в ритъма на големия град, да избере красиви и удобни обувки за себе си.

За жените, които оценяват комфорта на първо място, се подготвя линията с невероятно удобни обувки в зимен стил. Спортният стил в ежедневието придобива все по-голяма популярност и се превръща във вдъхновение за дизайнерите при създаването на различните серии.

Някои есенно-зимни модели дамски обувки съчетават невероятна женственост и грация. Те се усеща във всяка двойка от тази линия! Тънък висок ток, грациозни линии, комбинация от действителни текстури и отпечатъци - всичко това ще позволи на всяко момиче да се чувства като героинята на филма от старата епоха.

За почитателките на непринудения дизайн са моделите обувки със стабилни токчета, масивни подметки и интересните цветови решения. Те създават оптимален баланс между модните тенденции и комфорта.

Тези момичета, които обичат да бъдат в разгара на модата и завладяват със стил и смели комбинации, със сигурност ще намерят своят модел стилни обувки и неочаквани комбинации от текстури

Новата есенно-зимна колекция от обувки и бижута се предлага онлайн в магазина за всяка дама и момиче, което гордото е наричано икона със стил!

Напишете дума/думи за търсене