Книжна Коледа с издателство „ТРУД”

Нови заглавия и много изненади от издателство „Труд” на Коледния базар на книгата от 12 до 17 декември

Коледното настроение вече витае наоколо. А с него идва и трескавата подготовка и суетнята около избирането на подаръци за близки и приятели. Ако се чудите откъде да започнете с изненади за любимите хора, ние с удоволствие ще ви насочим... към НДК, където от 12 до 17 декември ще се проведе Софийският международен панаир на книгата. Или по-точно – към щанда на издателство „Труд” (етаж 2, № 203), където ви очакват томболи, промоции, изненади, атрактивни отстъпки и разбира се, любимите книги. Там ще откриете интересни четива, специални промоционални комплекти, както и най-новите заглавия с логото на „Труд”, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена.
Освен това за първи път ще можете да си тръгнете с някоя от коледните колекции с логото на „Труд” и то напълно безплатно. Единственото, което трябва да направите е да си купите книга (без значение коя) от щанда (№ 203) и да попълните талона, който любезните служители ще ви дадат.

Подарете книга на своя любим за Коледа

„Шерлок Холмс” без съмнение е топ изданието на „Труд” за Коледния панаир. В него са събрани всички разследвания на любимия детектив. Томът е с твърди корици и обем от около 1000 страници.
„Строго секретно” се завръща с ново заглавие, което излиза специално за панаира. „За разузнаването. История на шпионажа и тайния свят” от Джон Хюз-Уилсън представя промените в областта на разузнаването, настъпили след 2004 г. до наши дни. Книгата е както за обикновения читател, така и за професионалния разузнавач.

За дамите с финес

Когато времето на вън е студено, а домашният уют – така примамващ, какво по-добро от това да изкарате почивните дни пред камината с романтично четиво. Специално за любителите на любовните саги на базара ще са първите три книги от поредицата „Седем сестри” на шотландската майсторка на бестселъри Лусинда Райли. Историите на Мая и Али излязоха по-рано през 2017 година, а вече и „Сестра на сенките. Историята на Ася” е на книжния пазар, почти едновременно със световната премиера.
Романите на Розамунде Пилхер също са на ексклузивна цена, а почитателите на приказните любовни истории от древна Япония ще харесат и най-новите заглавия на австралийката Лиан Хърн, които също излязоха съвсем скоро – „Императорът на Осемте острова” и „Властелинът на Тъмната гора”.

Изненади за децата

За младите читатели също има изненада. Куп страхотни книжки и не само, те ще могат да влязат в ролята на Зайчето Питър – най-обичаното зайче в целия свят. А как точно ще се случи това, ще разберете само, ако се разходите до щанда на „Труд”.
През пролетта на 2018 година предстои Зайчето Питър да радва малки и големи като филм, в голяма бюджетна анимация – подходяща за деца и възрастни. Издателство „Труд” е официалният издател на Биатрикс Потър за България и докато очаквате филма, можете да закупите двете издания на британската писателка– „Забавните приключения на Зайчето Питър” и „Приключения на Кити в ботушки” с 20% отстъпка.

Здраве за всички

Поредица „Чудодейната сила на…” има вече над 10 заглавия. Световноизвестният руски автор на книги с народна медицина – Николай Даников, е представен с три книги: за чудодейната сила на меда, содата и солта. Не по-малко полезни и интересни са и останалите заглавия от поредицата – за силата на чесъна, водата, минералите, ябълката и др., както и голямата „Енциклопедия на лечебните растения в България” от Илия Ланджев, която с годините се превърна в библия на всеки билкар.

Кулинарни изкушения

За дамите, които искат да готвят вкусни и изтънчени ястия, които да радват небцето и очите, издателство „Труд” и вестник „Всичко за семейството” са подготвили цяла поредица – „Кулинарни енциклопедии”. На коледния панаир ще можете да закупите пълната колекция от кулинарни книжки с рецепти с пиле, риба, свинско, телешко, агнешко и десерти. „Сандвичите на Толик” от Анатолий Попов пък ще се продават само в рамките на панаира на книгата с лимитирана дървена бъркалка.
Тези и още много заглавия ще намерите на щанда на „Труд”. Не се колебайте да се възползвате от изгодните предложения и да се забавлявате!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене