Вдовицата от „Фермата“ с жестоки манипулации преди финала

След като се отдели в къщата на дуелиста, Виолета от „Фермата“ вече има правото да викне един от най-близките си хора в риалитито, за да й помогне да се подготви за предстоящата игра за оцеляване в неделя. Вдовицата избра нейн помощник да е именно Яни. След като се отделиха до огъня, тя отчаяно повдигна разговор за отношенията между останалите фермери към Яни.

Вдовицата смята, че земеделецът е паднал духом и тъй като и тя се страхува от отпадането й в неделя, реши да сподели на приятеля си последните си думи: „Ако не се върна, искам да мислиш с главата си, да се нахъсаш и да престанеш с тея глупости, че тук имаш някакви приятели, защото нямаш никакви приятели и на никой не му пука за теб”. Потресен от казаното, земеделецът от Козлец посърна още повече, но Виолета не се спря и продължи да нахъсва Яни: „Стегни се и спечели тoва предаване, защото трябва да го спечели човек, който има някакви ценности”.

Вдовицата крои планове да направи интрига и да скара историка с останалите мъже във фермата, за да може да си осигури място на финала и най-вече да набеди най-големите си врагове - футболиста Алек и най-близкия му Станислав. Ако планът й се осъществи, Виолета бързичко ще успее да се отърве от тях. Схемата й бързо започна да влиза в изпълнение, защото скромният и добър Яни се замисли над думите й и се усъмни в останалите участници. Вдовицата го нахъса още повече, защото допълни, че според нея Алек и Станислав са схемаджии и вече са готови със стратегията си за спечелване на шоуто и голямата награда от 100 000 лева.

Раздвоен и объркан, Яни вече не знае какво да мисли - дали да вярва на думите на жената, която харесва или да се довери на останалите фермери и привидни приятели, които пък го убеждават, че вдовицата само го използва, за да стигне до финала на 17 декември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене