Треньорът на "Керала": Не можем без Бербатов!

Бербатов напуска терена контузен

Индийският клуб "Керала Бластърс" е в паника. Най-добрият им футболист Димитър Бербатов се контузи и все още не е ясно колко време ще бъде извън терените. Митко напусна с травма още в първите минути при гостуването на ФК "Гоа" от индийската Суперлига. Впоследствие съотборниците му допуснаха тежка загуба с 2:5.
Треньорът на "Керала" Рене Мюленстийн не скри притеснението си от факта, че няма да може да разчита на българския футболист.

Рене Мюленстийн
Рене Мюленстийн

"Това със сигурност е много неприятно. Виждате колко е важен Димитър като катализатор на играта. Не знам колко дълго ще бъде извън игра. Със сигурност отсъствието му ще бъде голям проблем за нас. Всеки може да потвърди, че Бербатов започваше да се чувства все по-добре в новата си роля и по-задната си позиция. Ще трябва да видим как ще запълним отсъствието му през следващите мачове, ако не и за по-дълъг период", коментира Мюленстийн.
"След напускането на Берба не се справихме добре на терена. Другият отбор прилагаше висока преса и нашата основна задача беше да се освободим от този натиск. Едва тогава можеше да мислим за изнасяне на играта в противниковата половина, но не успяхме достатъчно бързо да преминаваме от една зона в друга", анализира холандският треньор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене