Мегапарти спретва леля Гошка за ЧНГ

Събира родата в палата си за празниците

Пищна коледна вечеря и мегапарти за Нова година организира в Мадрид една от най-богатите българки - прочутата леля Гошка, която удари баснословните 67,99 милиона евро от испанската лотария.


Късметлийката ще събере цялата рода в хасиендата си за над 1 млн. евро в иберийската столица, научи "България Днес". Приятели на леля Гошка от родния Искър също се надяват да получат покана за тузарската черпня. Фейсконтролът обаче щял да бъде строг, като само най-близките на Гошка щели да бъдат допуснати на трапезата.

Това се наложило от тормоза, който десетки нашенци упражнявали над сънародничката ни, като постоянно я молели за помощ и искали пари назаем. За спокойствието на фамилията отговаряла частна охранителна фирма, която само най-богатите испанци можели да си позволят.


Запознати с живота на мултимилионерката споделят, че преди майка й да почине, леля Гошка редовно се прибирала в плевенския град, за да празнува с нея най-светлия християнски празник. След кончината й през пролетта обаче Гошка все по-рядко се завръщала, като предпочитала най-близките й приятели да я посещават в палата й в богаташкия квартал в Мадрид. Именно там в сплотен семеен кръг ще отпразнуват Коледата роднините на тото милионерката.

По-голям интерес обаче представлява партито, за което се мълви, че тя ще организира за Нова година. Скъпите алкохоли, екзотичните храни и шоу програма са само част от изненадите, които Гошка предвиждала. Според слуховете освен от Искър леля Гошка е поканила и приятелите си от Кинтанар дел Рей, където повече от 15 години тя работи и живее като най-обикновен гастарбайтер. Там, в началото на август миналата година тя грабна втората най-голяма печалба от лотарията "Примитива" в историята на Испания.


Запознати с приказната съдба на леля Гошка споделят, че общинари и бизнесмени от Иберийския полуостров вече са сключили споразумения с нейните адвокати и счетоводители. Някои от тях успели да я привлекат като инвеститор. Твърди се, че 62-годишната българка се споразумяла с местната управа в лицето на кмета Мигел Гарсия Себриан, който я убедил да вложи една малка част от парите в бизнес със сладкарски изделия, като се ползва с данъчни облекчения. Освен в "сладкия" бранш Гошка финансирала и собствения бизнес на синовете си Георги и Веселин, които се захванали с добре познатия им транспортен сектор. Ортак на децата е и техният баща Марин, който също години наред си изкарвал прехраната като шофьор на камиони.


По-голяма част от парите са разпределени в испански и чуждестранни банки, а други са вложени в пазара с имущество.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене