Тупалката ожени Бойко и Корнелия

Тупалката язди магаре в клипа

Фолкизпълнителят плува в шампанско с Мелания Тръмп

Вечните политически врагове Бойко Борисов и Корнелия Нинова се ожениха!
Това става ясно от сюжета на новата закачлива песен на фолктриото Константин, Борис Дали и Илиян Тупалката.


Седем години след първия си проект изпълнителите се събраха отново и пуснаха песента "Гол". Парчето провокира с текст, а всички случки са в съня на главните герои.


Особено интригуваща е частта, в която пее Тупалката:


"И после сънувам, че Бойко женя
По любов го бракувам със Корнелия".


Бракът между министър-председателя и лидерката на БСП е възможен единствено в сънищата, тъй като двамата са противници в реалния живот и дори в момента водят съдебни дела един срещу друг.


Нереалистичните случки на Илиян не спират до сватбата на родните политици. Той има щения и към съпругата на американския президент Доналд Тръмп:


"Тази нощ си лежа и си сънувам
И с Мелания Тръмп в шампанско плувам
Сори, Доналд!".


Борката Дали също не остава назад и има любовна авантюра със световноизвестна личност:


"Аз пък с Бионсе се целувам
Но се събуждам".


В сънищата на чалга изпълнителите присъстват още и Мадона, която пее заедно с "Ку-ку бенд", и българският национален отбор по футбол, който става световен шампион. И отново е засегната любовната тематика, след като и тримата се озовават в едно легло с Ким Кардашиян.


Силно любопитен и е клипът към парчето. Видеото прави препратка към сюжета на касовия холивудски филм "Последният ергенски запой". Главните герои се събуждат махмурлии в непозната и разхвърляна хотелска стая, опитвайки си да си спомнят какво се е случило през изминалата нощ. В помещението има истинско магаре, което почти всички се изреждат да яздят, жива кокошка в хладилника и изкалян паднал на земята мотор. По време на партито са ги забавлявали хора, които са носели на лицата си маски на Слави Трифонов, Георги Милчев-Годжи и Евгени Димитров-Маестрото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене