Гостите на Стефан Данаилов го “изядоха” - двете торти със 75 свещички бяха с неговия лик

Гостите на Стефан Данаилов го “изядоха” - двете торти със 75 свещички бяха с неговия лик

Две торти се конкурираха на 75-годишния юбилей на Стефан Данаилов. Празникът му бе в събота в Народния театър.

Гостите бяха посрещнати от вкусно черно-бяла угощение почти метър на метър, върху което изкусните сладкари бяха изобразили корицата на биографичната му книга “Романът на моя живот”. “Какво ми се падна на мен да изям от Стефан”, шегуваха се неговите приятели, докато похапваха от тортата.

Другата торта беше специалният подарък за любимия на поколения актьор от издателството “Книгомания”, което отпечата биографията му, написана в съавторство с журналиста и продуцент Георги Тошев. На нея се дипли филмова лента и има като кант снимки от култови сцени във филми с участието на Стефан Данаилов.

Когато 55-минутната програма - изненада за него, подготвена от племенницата му Росица Обрешкова, приключи, Ламбо тържествено се настани в една вип ложа, а гостите му вдигнаха наздравица за него. Там получи интересни и ценни подаръци - предимно картини, видя “24 часа”. Той с гордост показваше ордена с огърлие “Златен век” - най-високото отличие за принос в културата, което му връчи министър Боил Банов. “Красиво медалче”, пошегува се Данаилов - самият той бивш министър на културата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене