Анита Мейзер: Да ме обвиняват в убийство не е честно, не мога да живея така

Анита Мейзер Кадър: Би Ти Ви

Ще направя всичко възможно да си отида на този свят на чисто. Може да съм правила всякакви глупости, но чак да бъда обвинявана в убийство, не мога да живея така. Не е честно. Това заяви в предаването "Папараци" Анита Мейзер от затвора в Сливен.

Бившата миска държи мушкато в килията си, за да я пази от зли магии. Освен него тя има два екземпляра на Библията.

"Всичко, което се пише, са пълни измишльотини. Нямам райски ябълки и огромен гардероб. Имам магданоз, правя си туршии и кисело мляко", разказва Мейзер.

В затвора тя спи с тениска на Ники, прегръща я в съня си. Не я облича, за да запази по-дълго аромата му. 

"Не искам да плача и няма да плача повече. Ще ходя с вдигната глава, за да се защитя от правосъдието. На тези хора им е много трудно с моя случай. Усещам, че ме прехвърлят от съдия на съдия, който да вземе решението", проплака Анита.

"Не е честно спрямо мен. Готова съм да се подложа на всичко. Дори и на детектор на лъжата. Не знам как тези хора ще решат. Въпрос на тълкование, важно е какво ще решат тези, които имат значение", продължава бившата миска.

"Много ще е силно да виня Господ, но ако е решил да ме накаже, мисля, че е време да спре. Не мога повече, не искам да се самоубивам. Съжалявам, че сбърках и не съдействах веднага на полицията, не можех", каза още тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене