Кръв оплиска "Олд Трафорд"

"Манчестър Сити" спечели кървавото дерби с "Юнайтед" и дръпна с 11 точки

Невероятен екшън се разиграл малко след края на дербито между "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити", спечелено от "небесносините" с 2:1. Отборът на Хосеп Гуардиола вече увеличи преднината си на върха на цели 11 точки.
Шокиращи са били сцените в тунела и съблекалните на "Олд Трафорд" след последния съдийски сигнал. Стигнало се е дори до кърваво меле, съобщава в свой ексклузивен материал авторитетното издание "Гардиън".
Във въргала са участвали около 20 човека, повечето от които футболисти и хора от щабовете на двата клуба. Полиция и стюарди едва са успели да потушат страстите. Раздавали са се юмруци, хвърчали са бутилки. Помощник-треньорът на "Манчестър Сити" Микел Артета е бил сериозно бушониран и с разкървавена глава.
Всичко започнало, когато мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо тръгнал към съблекалнята на гостите и им заповядал да покажат повече уважение към загубилия тим и да намалят радостните си викове. Той едва не се сбил с вратаря на "гражданите" Едерсон. В мелето се включил и нападателят на "червените дяволи" Ромелу Лукаку.
След това Моуриньо бил ударен с пластмасова бутилка и залят с прясно мляко върху главата. Махленската свада се пренесла и в съдийската стаичка. Специалния потърсил саморазправа с реферите.
"Гардиън" допълва, че единствено Серхио Агуеро и Бернардо Силва от състава на гостите не са присъствали на случилото се в съблекалнята на "Сити". ФА започна разследване по случая.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене