Прочути лица убеждават да се раждат деца с календар, Fibank удвоява приходите

Иван и Андрей с участници в Националното кръщене - събитието, с което приключи първото издание на кампанията "Направи го за България".

Владо Николов, Хилда, Казасян, Андрей Арнаудов,Иван Христов, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова - зад каузата “Направи го за България”

Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев-Део са само част от звездите, които се снимаха за благотворителен календар за 2018 г., който ще бъде представен днес в София.

Инициативата, подкрепена от Fibank, е част от кампанията на ДНК “Направи го за България”. Посланиците на каузата, заснети за календара, ще бъдат на представянето му.

“От любов към каузата си ние се обединихме и създадохме Движение за национална кауза (ДНК), за да се занимаем с две големи теми, които засягат демографската криза в България - ниската раждаемост и високата емиграция, които според ООН ни правят най-бързо топящата се нация в света. Вярвам, че трябва отново да имаме обединителна кауза като нация, за да продължат да живеят българи в България”, каза Андрей Арнаудов. Колегата му Иван Христов допълни:

“Свидетели сме на необратими процеси на глобализация, които постепенно претопяват малките нации като нашата. Не можем да ги спрем. Но можем друго - да съхраним и утвърдим българското, като застанем зад кауза от национална значимост като “Направи го за България”.

Приходите от продажбата на календарите ще бъдат удвоени от Fibank и дарени за каузата. Календарите ще бъдат продавани и във всеки клон на банката в страната.

Визията на календара.
Визията на календара.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене