Наше момче е продуцент на осмата част от "Междузвездни войни"

Ирина Асиова с Рам Бергман.

Зет на български зет е продуцент на осмата част на сагата “Междузвездни войни: Последните джедаи”. Ще я гледаме под номер 8 и у нас от петък. Всички участници били поканени на тайна предварителна прожекция, взели им телефоните, а те обещали да не издават нищо от сюжета на космическите приключения. Не го и правят.

Сложно е да се обясни връзката, но нашето момиче Ирина Асиова, която години наред бе част от екипа на “24 часа”, се омъжи за холивудския продуцент Моше Диамант - близък приятел на Силвестър Сталоун и куп други звезди, които доведе в България. Честит рожден ден, Ирина, празнува го на 11 декемеври.

Г-н Диамант, освен баща на прекрасната малка девойка с български корени Лиа, има и по-големи деца. Всички са изключително успели. Една от дъщерите му е очаровала Рам Бергман и се омъжва за него. И така нашата Ирина се оказва тъща на Рам. Младежът явно е бил много напорист, защото пробива в Холивуд и става продуцент на “Междузвездни войни: Последните джедаи”. Затова сем. Диамант - тъстът и прекрасната българска тъща Ирина, са били в салона със секретната прожекция. 

Българката бе на тайната прожекция на новия епизод на “Междузвездни войни”. СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ИРИНА АСИОВА
Българката бе на тайната прожекция на новия епизод на “Междузвездни войни”. СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА ИРИНА АСИОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене