Стефан Диомов на коледния си концерт в Операта: Не поканих "Тоника"!

Маестрото обича да пее с Ваня Костова

Много ми се работи с Лили Иванова

"Не поканих "Тоника" на концерта вчера. Не защото тая някакви негативи в себе си, а защото сега работя с моя отбор. Много дадох през това време, защото от лятото пиша тези коледни песни. Умирах от страх и исках през цялото време публиката да ги хареса." Така маестро Стефан Диомов отговори на въпрос на "България Днес" защо в грандиозния си концерт не е поканил любимците си от "Тоника", а Ваня Костова, която е част от групата, бе на сцената. "Щеше да е много тежко, то и сега ми е тежко, затова не ги поканих", уточни Диомов.
Диомов и част от певците на "Тоника" минаха през редица перипетии, омраза, обвинения и скандали, за да се сдобрят накрая и да заровят томахавките. Въпреки че вече са приятели, композиторът не ги припознава като хора, на които може да заложи с най-новото си творчество.

"Тоника" не присъства на концерта
"Тоника" не присъства на концерта

За следващата година маестрото си пожела да работи с най-голямата ни певица - Лили Иванова. "Харесвам стила й, дано ми се случи да излезе на сцената с моя песен", каза Диомов.
Вчера в Държавна опера – Бургас бе спектакълът "12 коледни картички - част 2" на маестрото. Заради големия интерес спектаклите бяха два в един ден. На сцената бяха отбелязани и 10 години от създаването на вокална група "Петте сезона". В спектакъла участваха Ваня Костова, синът й Боян Михайлов, групите "Петте сезона", "Морски песъчинки", формация "Врабчетата", ансамбъл "Фортисимо" и актьорът от драматичен театър "Адриана Будевска" - Стоян Памуков.

Лили АНГЕЛОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене