Кои са първите 32 “Звезди на славата”?

КАТЕРИНА ПЕТРОВА

Виж с кого се гордя “Медийна група България” през 2017 г.

32 “Звезди на славата” бяха връчени за първи път в понеделник в столичния Gotham Club .

Кой е в отбора на “Медийна група България”- издателят на “24 часа” - вестник и сайт, “България днес” - вестник и сайт, “168 часа” - вестник и сайт, “Български фермер” - вестник и сайт, издателска къща “Труд”, списанията “Идеален дом”, “Тренд”, “DOT.BG”, сайтовете “Мила”, “Мама24” и “Здраве24”.

Виж и първия смесен отбор на звездите в “Медийна група България”

- Красимир Боев, журналистът от “168 часа”, който първи разказа човешки и с уважение личната историята на Деси Банова и Росен Плевнелиев.

- Кристина Кръстева, журналист от “24 часа” - един от най-добрите политически анализатори и споделяни коментари във фейсбук. Автор на първата биография на “Бойко Борисов - политикът”, който винаги се завръща. Криси стартира новата си тв рубрика “Различното интервю” в сайта на “24 часа”.

- Виктор Иванов, правителственият репортер на “24 часа”, който доказа, че за властта може да се пише с репортажи и коментари интересно, критично и с чувство за хумор.

- Кирил Борисов, разследващ журналист, получи наградата заради безупречната си работа не само в криминалния отдел, но и в отразяването на църковни събития.

- Иван Бутовски от “168 часа”, който издаде най-продаваното “Досие” в България - това с документи и снимки от архива за Тодор Живков.

Радко Паунов, героят кореспондент от Пловдив на “24 часа” - няма по-вещ от него за всичко, което се случва в региона, включително в тайните на вкусната лютеница, новите сортове домати и добрия зехтин.

- Валентин Хаджиев, кореспондентът на вестник “24 часа” в Смолян, той е сред най-добрите разказвачи на истории, без да е дипломиран хидроинженер, направи разследването за язовир “Цанков камък” .

- Лиляна Клисурова от политическия отдел на “24 часа” - невероятно, но тя успява да намира новини, истории, снимки за две институции, в които конкурентите се спъват - президентската и царската.

- Марияна Желева от отдел “Бизнес” на “24 часа” за това, което прави по темата енергетика и транспорт. Пише всяка страница с любопитство сякаш ѝ е за първи път, а всъщност е “учителят” в тези два ресора за всеки пореден министър.

- Любомира Николаева от здравния отдел на “24 часа” - тя доказа, че българският болен е най-здравият болен с личен пример - с две операции поддържаше перфектни и полезни страниците “Докторе, кажи” и “Сила за живот”.

- Георги Банов от отдел “Спорт” на “24 часа” - той може да бъде награден за всичко качествено за българския спорт, което прави всеки ден. Приза обаче получи за невероятните си статии за Наим Сюлейманоглу.

- Ана Михова от криминалния отдел на “24 часа” с една история - тази, на семейство Анчови, които 18 години чакаха възмездие, показа, че хората искат бързо правосъдие, а не политиканстване.

- Димитър Мартинов от криминалния отдел на “24 часа” е стажантът, отгледан от парче месо, който стана учителят ни новата тема биткойни. Няма по-бърз сред крими репортерите в отразяването в сайта на автокражбите и обирите.

- Ваня Сухарова от отдел “Оживление” на “24 часа” за красотата на езика в хартиеното издание, след като показа, че го умее в по-кратки форми в онлайн отдела.

- Александър Рангелов от отдел “Дизайн” на “24 часа” - един от най-скромните млади мъже, които обаче правят фото визията на хартията и сайта да бъде перфектна.

- Стоян Илков от отдел “Свят” на “24 часа” - първият от второто поколение на “24 часа”, който влезе в екипа ни буквално с взрив - тероризмът за съжаление, се превърна в честа световна новина.

- Иво Ангелов, новият шеф на вътрешния отдел на “България Днес” - за това, че успя да направи отдела перфектен оркестър, който свири без грешка.

- Криминалният репортер от “България Днес” Кристина Димитрова за невероятното разследване за Анита Мейзер и книгата за страшното престъпление от любов, която стана едно от хитовите заглавия на пазара.

- Лили Ангелова от отдел “Светски” на “България Днес” за историите, които разказа за Стоянка Мутафова и за всички звезди, които гостуваха във вестника.

- Кристиян Иванов, който не е просто спортен журналист, а разби мистиката около Преподобна Стойна със серия от репортажи.

- Ванче Гелевски от отдел “Международен” на “България Днес”, който е най-добрият македонец сред преводачите и най-добрият преводач сред македонците.

- Фоторепортерът Владимир Стоянов на “България Днес”, който прави толкова добри папарашки снимки, че те са най-честият обект на кражби от конкуренцията.

- Светослав Стоянов от онлайн рекламата - за важната роля в 30-процентния ръст и за усърдието да търси нови клиенти.

- Иванка Калоянова от дирекция “Реклама” за изисканата любов към списанието “Идеален дом”, гарнирана с отлични приходи.

- Рая Велинова от дирекция “Реклама” - това е консултантът с най-много клиенти и с най-големи приходи.

- Кети Каменова от дирекция “Реклама” , която кара главните редактори да се радват от бързината, с която успява да привлече нови клиенти.

- Мехмед Юсуф, програмист на сайтовете -“24 часа” и останалите 20 сайта от медийната ни група. Единствено грипът го отдели от купона.

- Галя Петрунова - дизайнер в “България Днес”, за първите страници на всекидневника, които провокират с истински, проверени жълти истории.

- Пепа Йорданова от “Всичко за семейството” - успява да разговори най-стойностните българи за най-съкровеното им - как се разбират с половинките си и как възпитават децата си.

- Дизайнерът на списание “Тренд” Катерина Петрова се сдоби със “Звезда на славата” за професионализма и свежите хрумвания, които проявява в работата си върху култовото издание.

- Зорница Йосифова от отдел “Информационни и онлайн услуги” взе и грамотите на колежките си Ивет Арабова и Искра Иванова - момичетата, които радват шефа на сайта на “24 часа” Данка Василева с точност, компетентност и издръжливост.

ГЕОРГИ БАНОВ
ГЕОРГИ БАНОВ
КЕТИ КАМЕНОВА
КЕТИ КАМЕНОВА
Партито продължи до малките часове на нощта.
Партито продължи до малките часове на нощта.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене